İleti Sayısı: 670
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
6
Bir Baska Zafer:Kaiserin Yolu - Kaiser Von Tekatar
Bu kitapta Guderianin Kaisere karsi kurdugu komplolarin tutmamasi arkasinda Kaiser in buyuk gazabiyla Guderian i haritadan silisi anlatiliyor. Internette linki var. Isteyenlere atabilirim
İleti Sayısı: 135
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
Çürümenin Kitabı - Emil M. Cioran
•
İleti Sayısı: 254
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
3
Atilla Yayla'nın "Liberalizm"'i bitmek üzere. Sırada Tanıl Bora'nın "Cereyanlar", Frank Herbert'in "Dune", Oliver Roy'un "Siyasal İslam'ın İflası" var. aslında sonuncusundan pek emin değilim; uzun süredir elimde sürünüyor resmen. Altı yedi tane alternatifim var.
kalemler kaldırılmış ve sayfalar kurumuştur.
•
İleti Sayısı: 177
Imperium:
0
Türkiye Tarihi 3 Osmanlı Devleti (1600-1908)
•
İleti Sayısı: 448
Imperium:
11
bindokuzyüzseksendört okumayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum kitabın felsefesini kavrarsanız günümüzdeki olaylar bir şekilde daha anlamlı gelmeye başlıyor
•
İleti Sayısı: 740
Imperium:
22
Atakan Büyükdağ - Hesaplaşma. Cidden son zamanlarda okuduğum en güzel tarihi kitaplardan. İkinci Dünya Savaşı'nın bilinmeyen yüzünü ve gizli savaşı anlatıyor.
•
İleti Sayısı: 1,189
Imperium:
19
Seçme Hikayeler 1 - Ömer Seyfettin
•
İleti Sayısı: 48
Imperium:
1
Uzun bir süre düşündükten sonra artık Dan Brown' un kitaplarını okumalıyım diye düşündüm ve Melekler ve Şeytanlar kitabı ile Robert Langdon' ın maceralarına başladım.
•
İleti Sayısı: 1,388
Imperium:
30
Kök Tengri'nin Çocukları Ahmet Taşağıl bitirdim tekrar başladım Sınavlarımda çok yardımcı olan bir eser.
трагедия
•
İleti Sayısı: 6
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Paul Verlaine’den “Seçme Şiirler”. «Cehennemlik Koca»’nın külliyatını hem Türkçe hem de Fransızca bitirmiş bulunmaktayım. Bir de bu yandan bakmaktayım, şimdi, o anki entelijansiya sanat anlayışına.
•