09-10-2017, 13:37
Çok güzel bir yapım, tebrik ederim. İndiriyorum şuan yüksek kaliteliyi.
Sessiz bir yolcu...
Hikaye: Kaybedilmiş Zaferler (Şimdi GOOGLE PLAY'DE!)
|
09-10-2017, 13:37
Çok güzel bir yapım, tebrik ederim. İndiriyorum şuan yüksek kaliteliyi.
Sessiz bir yolcu...
09-10-2017, 13:57
(Son Düzenleme: 09-10-2017, 13:57, Düzenleyen: napolyon94.)
Arkadaşlar bu arada belirteyim, bu PDF versiyonu bir copy-paste değil.
Toplamda 17-18 saat mesai harcayarak; -İmla ve yazım hatalarını 4/5 oranında düzelttim. Bazıların da dil bilgime güvenmediğimden ve gözden kaçma ihtimali olduğundan hala daha hatalara rastlayabilirsiniz. Mağrur görün, yine de muazzam oranda hikâyenin Türkçe kalitesi artmış durumda. -5. yada 6.bölüm olan "40 seferberlik Günü" başlığını değiştirip sadece "Seferberlik" yapıldı. -2 müzik eksilttim, gereksiz geldi gözüme, bir müziği de ruhsuz olduğundan değiştirdim. -Tüm PNG resimleri JPEG yaparak boyutu 2,8 gb den 155 mb'ye indirebildim. Hatta abartarak 29 mb lik bir kaba görsel sürümü de ortaya çıktı. -Onlarca yeni cümle araya serpiştirildi, bazıları komple silindi, birbirini tekrar eden resimler silinerek paragraflar birleştirildi. -Bazı paraglarafları sil baştan tekrar yazdım. Fakat toplamda 3 yada 4 tane paragrafı gerçekten oturup tekrar yazdım. Diğerleri ekleme yada azaltma. -Bölümlerin sonunda ki "bölümün sonu" ibarelerini kaldırdım. -Strategyturk ve Paradoxfan için 2 bölüm farklıydı, birleştirip melez yaptım iki bölümü de" -Sakıncalı olduğunu düşündüğüm siyasi bir espriyi kaldırdım. -Bunun dışında Kaynaklar bölümünde ki tüm videoları kaldırarak yerlerine temsili yapım resimleri koydum. Bu haliyle PDF versiyonu için Kaybedilmiş Zaferler v2.0 diyebiliriz
21-07-2018, 01:10
Tebrikler bu gidişle dizi uyarlamasını da bekliyoruz.
21-07-2018, 01:17
(21-07-2018, 01:10)Onur34 : Tebrikler bu gidişle dizi uyarlamasını da bekliyoruz. Teşekkürler Bu son noktası olur artık, Appstore onayını da bekliyorum. Güzel bir deneyim oldu :) Fakat bir çingenelik yapıp, eskiden okuyan birkaç arkadaş bi puan yada yorum yazarsa birazcık sanırım üste taşırız Store'da :) |
|