Hikaye: Sieg oder Valhalla - 43.Bölüm - Kara Haziran
[+] 1 üye Lehr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
26 ve 27. Bölümler geldi iyi eğlenceler
Ara
[+] 3 üye Lehr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
[+] 2 üye Lehr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Ara
Ara
Arada koyduğun bölümü silmişsin :D
Ara
Hikaye ye bir şans daha vermek istedim :D
Ara
ne ara 5 bölüm geldi
Ara
Şantiye de bu aralar fazla iş yok fırsattan istifade çıkartabildiğim kadar çıkartıyorum şu aşamada 35. Bölüme kadar yazdım yani yarın 3 bölüm var yine
Ara
hey maşallah, şu an bir hoi4 lobisindeyim, 1939'a gelene kadar yeni bölümleri okurum :)
[+] 1 üye napolyon94 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Ara
Evet arkadaşlar 34 Bölüm geride kaldı istatistik seven arkadaşlar için bir kaç ufak istatistik vermek istedim
Ara
@Lehr uzun aradan döndük gibi nihayet işlerimden dolayı foruma bakamadım ama görüyorumki baya ilerleme kaydetmişsin hem hikaye konusunda hem oyun hem anlatım bakımından sadece ellerine sağlık diyorum ve en son yayınlanan bölüme kadar bugün gelicem belki bi sealion olmadı ama çok güzel ilerliyor hikaye takipteyim kendini yalnız zannetme :))
[+] 1 üye Feldmarschal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(25-05-2017, 14:22)Feldmarschal : @Lehr uzun aradan döndük gibi nihayet işlerimden dolayı foruma bakamadım ama görüyorumki baya ilerleme kaydetmişsin hem hikaye konusunda hem oyun hem anlatım bakımından sadece ellerine sağlık diyorum ve en son yayınlanan bölüme kadar bugün gelicem belki bi sealion olmadı ama çok güzel ilerliyor hikaye takipteyim kendini yalnız zannetme :))

Teşekkür ederim bir yerden sonra insan gerçekten boşuna uğraşıyorum hissine kapılıyor arada çıkan 1 beğeni ya da bir yorum aslında boşa uğraşmadığımı hatırlatıyor.
Ara
@Lehr olur mu hiç fazla bakamadık bu aralar ondan ama işi bırakmayıp devam etmen takdire şayan ilk yazılarınla şuanki yazıların ve bölümlerin arasında güzel farklar var yani hiç bırakma bizde hep takipteyiz gayet eğlenceli bölümler :))
[+] 1 üye Feldmarschal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
İspanyayı çağırmasan aslında iyiydi yedek kuvvet gibi bekletip amerika senin kıyına çıkmaya çalışınca alabilirdin savaşa aslında rusya gg belkide sorun olmayabilir güzel bölüm yinede eline sağlık :))
Ara

Konuyu Okuyanlar: 28 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.