İleti Sayısı: 15
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Arkadaşlar, DLC'ler oyunu kastırır mı ? DLC'siz oyun daha mı çok akar ?
•
Imperium:
0
Beyler yakıt ne işe yarıyor ? Sıfır olduğunda falan noluyor ? Ben bi değişim göremedim.
•
Imperium:
0
Bişiy daha sorcam. Savaştayken ikide bir "kığığığıh" diye bi ses geliyo ya :D O ne ? İnşallah anlamışsındır.
•
Imperium:
0
Abi askerler "Birim ilerlemeye devam etseydi bir sonraki vilayet sahip olduğundan daha fazla ikmale ihtiyacı olurdu." diye bişey yüzünden hareket etmiyor. Halbuki yakıtımda var. Full e yakın. Bu hata ne demek ?
•
İleti Sayısı: 895
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
13
Orduyu götürmek istediğin yerde altyapı orduyu beslemeye yeterli değilse bu uyarıyı alırsın. Elle ilerleme emri verirsen ordu bölgeye girer ama yıpranma cezası yersin.
•
İleti Sayısı: 1,154
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
Yeni günlük ne zaman gelir?
•
Imperium:
0
Merhaba beyler. Diğer ülkelerin garantörlük atmasını engelleyen bir mod var mı ya ?
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Oyuna uzun zaman önce başlar gibi olmuştum daha sonra bırakmıştım. Çok çok basit mekanikleri biliyorum. Tekrar başlamak ve öğrenmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Hangi ülkelerle oyunu oynamalıyım?
•
İleti Sayısı: 895
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
13
Yeni oyuncular için en iyisi Almanya. Kara ve havayı öğrenirsin, ülke olarak da güçlü olduğu için zorlanmazsın. İngiltere ise en kompleksi denilebilir. Oyundaki hava kara deniz tüm alanlarda faaliyet göstermen tüm mekanikleri kullanman gerekir. Almanyada öğren, İngiltere'de ustalaş.
Aşağıdaki 1 üye perverende nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye perverende nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
İleti Sayısı: 1,217
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
14
Alt veya alt gr tuşuna basınca kapanıyor diye biliyorum .
Aşağıdaki 1 üye Wayfear nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Wayfear nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Alduin
İleti Sayısı: 105
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
arkadaşlar cw yi 22 den 20 ye düşüren general özelliğinin tam adı nedir ve almanyada hangi generellarde var bulamadım bir türlü.
•
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
Millennium Dawn modu yükledim mod dosyası içinde descriptor.mod dosyası var o dosyayı açmaya, taşımaya ve kopyalamaya çalıştığımda dosya içindeki yöntem tanınmıyor diyor hangi programla açarım dosyayı?
•
Imperium:
0
Merhaba beyler. Ben romanya ile oynuyorum ve orta tank bastım. Bana bir orta tank dizaynı önerir misiniz ya ?
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
hoi 4 te tarihi ilerletebilir miyim acaba
Türk’ü, gerçek olarak, Türk’den başkası sevemez.
H. Nihal Atsız
•
İleti Sayısı: 10
Arkadaşlar oyunda bir tank tümeni nasıl olmalıdır? mesela orta tank mı gidilmelidir yoksa ağır tank mı? veya light tank kasıp piyadelerede anti tank yerleştirirsem dengeleyebilir miyim?
•