İleti Sayısı: 3,077
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
39
Ben senin daha ilk turunda saldırıp Londrayı alabiliyordum, ben de " yeni geldi şimdi hain damgası vurmasın yüzümüze" diye dalmadım senin ordu getirmeni bekledim. :D hayırlısı be gülüm. Ama ordun ve ajanların var. Hala birşeyler yapabileceğinin ben farkındayım umarım sen farketmezsin :D
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Hocam hayvan gibi şiy yapıyorsun, adam daha acemi :D olmaz ki böyle :D :D
Aşağıdaki 1 üye ZenderX nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye ZenderX nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• iberkay
İleti Sayısı: 1,463
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
Yok ben de farkındayım ama arkadan savaş yemediğin sürece sadece süre uzatır, alma şansım yok seni.Arkadan da dalacak kimse yok gibi, o yüzden gg :D.
•
İleti Sayısı: 590
Imperium:
5
İberkay intihar etmişsin biraz. Hotseatin en önemli kuralı Samet abiyle iyi geçinmektir :D
•
İleti Sayısı: 34
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
ilk hotseatimde ben de hocanın gazabına uğramıştım. haçlı çektik galbiyetten emin, hoca yine fransa :)) ispanya macar sicilyayı yenmişti :) tabi ozamandan u zamana kadar çok sular aktı köprünün altından :D
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Artık kendini Roma Imparatorluğu'nun temsilcisi ve varisi olarak gören 3 devletimiz var gibi görünüyor, hoş bir şey :D Hotseat gerçekten kaliteli devam ediyor. Ama anlam veremediğim şey Avrupa'daki müttefiklikler. Düşmanlar dost oluyor dostlar düşman oluyor falan :)
•
İleti Sayısı: 795
Imperium:
12
Ben venediğe karşı dostça yaklaştım ona bana tavır aldı.Şimdi olaylar doğru hale geliyor.Ama dostluk elini uzatana saldırmam.Ah venedik ah şuan kutsal topraklarda haçlı bayrağı dalgalacaktı şimdi.
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
Normalde 'ağam, paşam, Rusyam, yapma' demem gerekiyordu.Baktım desem de İsveç e gözü dikmiş en son bir giderle karışık duygu sömürüsü deneyim dediydim yememiş :D.Güzel cevap olmuş, sağlam güldüm
Aşağıdaki 1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
Imperium:
12
Kahkaha yüzünden saray görevlisinin ölmesi ve bunun savaş sebebi sayılması hakkaten güzelmiş
•
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
Bir dahaki hotseate bekliyoruz seni. Birşeyler öğrendiğini düşünüyorum. Bir iki oyun daha oynarsan baya yol katedersin. Herkes single da çok iyi oynuyor zaten. İş hotseatte :)
Aşağıdaki 2 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• iberkay, etzel
Imperium:
12
Ben singlede iyi oynadığımı kabul etmiyorum :)
•