[HS] Medieval 2 - Son Destan Hotseat (ST Modu) - [ Tur - RP ] (İptal)
m2tw.png

Hotseate katılan herkes kuralları kabul etmiş sayılır. Ve yine yapacağı yanlış hamlelerden dolayı alacağı cezaları kabul etmiş sayılır. Eğer erken tespit edilirse tur tekrar edilir ve ceza verilmez. Yaptığınız birşeyin kurallara uygun olup olmadığını merak ediyorsanız bana veya daha tecrübeli hotseat oyuncularına sorabilirsiniz.

Oyun içerisinde kural dışı bug ve exploit yapmak yasaktır. Farklı sonuçlar elde etmek için istediğiniz kadar save - load yapma hakkına sahipsiniz. 
Yalnız her oyuncunun turu buraya etiketlendikten itibaren 24 saat süresi vardır. İnsanlık hali, yorgun oluruz, önemli bir durum olur vs bu gibi durumlarda sizin yerinize dost ülkeniz veya admin idareten geçebilir. Ayrıca 24 saat ek süre isteyebilirsiniz. 

Oyunun sohbet konusuna ve kurallarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Kuralları kesinlikle iyice ve detaylıca okuyunuz. 

Modumuzu yapan @Emprecuss arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Ufak yardımları olan @ZenderX i de unutmayalım :) 

Modu bu linkten indiriyoruz.

Bu linkten inen rar dosyasının içindeki klasörü 1.05 veya 1.52 olan oyunuzun mods klasörüne atıyorsunuz. Eğer korsan ya da kutulu 1.05 sürüm ise içindeki bat dosyasını kullanarak oyuna girebilirsiniz.

Steamde oyuna sahipseniz mods konusuna klasörü attıktan sonra varolan americas klasörünün adını değiştirip americas1 yapın. Sonra strategyturk modunun adını americas yapın. Ve steamdeki launcherdan oyuna girebilirsini

Herkese başarılar.

Admin : @Duman

Tur Sırası 

England2.pngFrance2.pngHre2.pngSpain2.pngVenice2.pngSicily2.pngMilan2.pngScotland2.pngByzantium2.pngRussia2.pngMoors2.pngTurks2.pngEgypt2.pngDenmark2.pngPoland2.pngPortugal2.pngHungary2.png

1- İngiltere @ZenderX
2- Fransa @JanissaryArcher
3- Kutsal Roma @Heliaca
4- İspanya @Kızılderili
5- Venedik @turkish lokum
6- Sicilya @iberkay
7- Milan @Merco
8- İskoçya @GaulTurk
9- Bizans @BenPembe > @Aytaç
10- Rusya @'Cpt.MacMillan'
11- Moors AI devredildi
12- Türkler @Raijin
13- Mısır @Emprecuss
14- Danimarka @etzel
15- Polonya @Yabgu Khan
16- Portekiz @kilical12333
17- Macaristan @Sübaşı

Sizden sonra gelen kişiyi etiketleyiniz. Tur linkini atarken RP mesajı da atmanız zorunludur. RP oyunu daha da güzelleştirdiği gibi okuyan takip eden kişiler için de zevkli olacaktır. Ayrıca sizler için de. Tur mesajı dışında da RP mesajları atabilirsiniz. Nonstop RP  rofl.png

Gemiden asker çıkarma bug'unu size resimle anlatacağım ki yapmamaya özen gösterelim.

[+] 4 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
https://drive.google.com/open?id=0B5y07P...GVxbGZXck0
İngiltere, @ZenderX

Herkese başarılar.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Fransa 1 @JanissaryArcher
Turu özelden attım. İlk tur olduğu için tüm ülkelerin turları şifresiz.Yaşanabilecek haksızlıkları önlemek için ilk turları özelden atmanızı rica ediyorum.

İyi şanslar herkese !!
[+] 1 üye ZenderX nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@JanissaryArcher
Ara
HRE 1 @Heliaca
Ara
Spain 1 @Kızılderili
Ara
https://drive.google.com/open?id=0B7E3kL...HdRNkF0bGc

?

@Duman
@Merco
D99lQz.jpg
[+] 1 üye Kızılderili nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@turkish lokum
Ara
@iberkay
Sicilya 1
giphy.gif
Ara
Milan 1 @Merco
Ara
Milan2.png

Şanlı Milan orduları Saygıdeğer Kutsal Roma'ya baş kaldırıp Bologna şehrini kuşatma cüreti gösteren ezik Venedikli tacirlere dersini vermiştir. Askerlik namına hiç bir bilgisi olmayan bu haysiyetsiz insan tacirleri gereğinden fazla büyümeden ortadan kaldırılmalıdır. Tez vakitte Bologna kuşatmasının da bizzat Kayzer tarafından kırılacağına şüphemiz yoktur. Venedik artık tarihin tozlu sayfalarına gömülmek üzeredir. @turkish lokum

8d7oJa.jpg

@GaulTurk turu özelden attım.
Ara
@Aytaç Bizans_1

Turu özelden attım.
G0kMNN.png
Ara
@'Cpt.MacMillan'
Rusya-1
Ara
@Emprecuss Mısır 1
Ara
Egypt2.png
Mısır İslam Halifesi olarak bugün tahta çıktığım şu andan itibaren ülkemde Barış Çağı'nı başlatıyorum. Zira devletim hakkında iyi düşünceleri olanlara bir kardeş olacağım, gayesi ve hareketleri kötü olan olursa da ateş kusacağım.

Şimdilik ve gelecek 20 yıllık planımda etraftaki isyancı şehirleri devletim bünyesine katmak dışında bir düşüncem yoktur. Bizans İmparatoru ve Türk Hakanı bilmelilerki, niyetim ve gayem gayet açıktır.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.