İleti Sayısı: 4,728
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
52
Şu anda Third Age > 4.9 Alternative Patch ile oynuyorum. Bu submodda mod yapımcısı Third Age'deki tüm bugları Third Age'e çok fazla ekleme yapmadan düzeltmeye karar vermiş. Kitaplara ve filme yani Orta Dünya bilgisine de olabildiğince sadık kalmış (DaC'ta bu olay berbat). Submoda bayıldım açıkcası, şu anda High Elves ile 33. tura falan geldim. Böyle muazzam bir balance olamaz. Elflerin neden yayılmacı politika izleyemediğini anlatıyor. 33. tura kadar onlarca savaş kazanmama rağmen sadece Gri Limanlara sınır ve kıyıdaki birkaç şehir elimde durdu. Sürekli Ork yağmacılarını durdurmakla ve diğer iyi ülkelere yardım etmekle geçiyor. Bu olayı diğer hiçbir submodda görmemiştim. Bu submoddan önce de DaC kurdum fakat Lothlorien ile Fangorn'u almak için Entlerle savaşmak zorunda kaldığımdan direkt sildim. Bir de üstelik Entlerle Elfler birbirini katletti, sonucunda Elfler olarak kazandık; sonra ormandan bir Ent ordusu daha gelip tüm Elfleri biçti. DaC kadar anormal bir submod daha yoktur. Bu Alternative Patch submodu MOS'dan kat kat daha zor ve Orta Dünya'nın resmen olması gereken halini yansıtıyor, AI zeki (en azından aptal değil). Modu yapan çok iyi ayarlamış her şeyi, yüzlerce satır değişiklik ve fix var.
Bu da klasik bi Elf vs Ork savaş ekran görüntüsü
Aşağıdaki 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Merco
Imperium:
52
Orta Dünya'nın en üstün ırkı ile en alt ırkı karşılaşınca böyle absürd rakamlara bir süre sonra alışmaya başlıyorsunuz
Savaşların hepsi de tam anlamıyla epikti.
Şaka maka 60. turlara falan geldim galiba. 15 yıldır Lindon kıyılarında ve Imladris'te savunma yapan Lord Elrond Tek Yüzük'ün Goblin Town'da bulunduğu haberini aldıktan sonra Orta Dünya'daki en büyük Elf ordusu ile oraya doğru yürüdü ve çok büyük bir savaş sonucu Goblin Town'u fethetti.
Fakat savunma sebebi ile Imladris'e dönüp damadını oraya gönderdi. Ne yazık ki birkaç yıl sonra Tek Yüzük damadının eline geçti. İşler karışık
Alternative Patch'de şu ana kadarki tek şikayetim haritanın çok kıpırdamaması. Yani sürekli haritada bir kaos ortamı mevcut ama sınırlar nadiren değişiyor. İyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım. Sınırların kıpır kıpır çabucak değişmesi de hoş bir şey değil ama bu kadar hareketsizlik belli bir noktadan sonra boşuna oynuyormuş hissi veriyor. 60 turdur ne Gondor ne de Mordor bir üstünlük sağlayabilmiş değil. Sadece Silvan Elflerinin doğuda genişleyip hakimiyet sağladını görüyorum.
İleti Sayısı: 3,510
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Elfler gitsin batıya yelken açsın. Orta dünya orklarındır.
Şaka bi yana güzel oyun oluyora benziyor. Ama marifet goblinlerle elfleri kesmekte :D
•
Imperium:
52
(13-04-2017, 10:03)Aytaç : Elfler gitsin batıya yelken açsın. Orta dünya orklarındır.
Şaka bi yana güzel oyun oluyora benziyor. Ama marifet goblinlerle elfleri kesmekte :D
Valla harbi yelkan açıp gidicez nedir bu çektiğimiz Orta Dünya'nın dertlerinden.
SP'de açıp da Elf kesmek için büyük barbar olmak gerekiyor
Aşağıdaki 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aytaç
İleti Sayısı: 694
Imperium:
9
Ben (Umman Sultanlığı): Kim var orda?
Moğollar: Buyrun, ben orda.
Neyse ki Moğollar gelmeden Bereketli Hilali yağmalamıştım. Bu arada hayvanlar gibi güçlenen Gurluları ezmesi çok işime geldi.
Ama her alanda birinciler. Dengeleri korumak adına herkesle barış yapıp Moğollara karşı gizliden hareket etmeye başladım. Yakında bir iki şehrini savunmasız yakalayıp açıktan da cephe alacağım.
Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
İleti Sayısı: 65
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Third Age Total War Silvan Elves
Aşağıdaki 1 üye Khan99 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Khan99 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
Imperium:
52
27-08-2017, 04:58
(Son Düzenleme: 27-08-2017, 14:11, Düzenleyen: GaulTurk.)
Ekran görüntüsü reddit'ten.
•
İleti Sayısı: 2,270
Imperium:
17
konuyu yeni gördüm size arşivimi açıyorum :)
Adanalı İtalyan
Bir adam bu kadar eder mi ya?
Adam harbiden MAL
404 Not Found
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
Oyunda her Krala fidye için minimum 10 bin, her Prense de minimum 5bin ödeniyor.
•
Imperium:
51
Yüzüklerin efendisine Medieval 2 Total War montajı yaptım
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Imperium:
39
Bribe ile mi oldu nasıl oldu?
•
Imperium:
19
(13-01-2018, 17:24)Merco : Bribe ile mi oldu nasıl oldu?
Ülke AI'deydi. Wales, Norway hotseat oynuyordum. İngiltere'nin iki kralı olduğunu farkedince "control england" yazıp baktım. AI nasıl yapmışsa iki kralla oynuyor. Save atabilirim.
•
Imperium:
17
•
Imperium:
19
@ turkish lokum
https://drive.google.com/file/d/1l2wwTgY...sp=sharing
tekrardan oyunu açmaya üşendim, save'i açtıktan sonra yukarda bahsettiğim gibi konsola "control england" yazman gerekiyor ki ingiltere'yi de oynayabilesin.
Imperium:
17
Allah allah çok garip bir olay gerçekten hala anlayamadım.
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Imperium:
39
Vassal almada reputitation yani saygınlık önemli. Aldığınız şehirleri occupy yapıp, savaş esirleri salarsanız daha hızlı artar. Alliance bozmamak da artırıyor.
•
Imperium:
51
2 şehirli devletleri vassallamak kolay değil öyle denediyseniz belki. Fransa da hiç büyümeden nasıl vassal almış onları çözemedim :D
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Yok, RP maksatlı kendim verdim Inverness'i İskoçya'ya.
•
|