İleti Sayısı: 2,380
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
50
Ben oynuyordum da uzun zamandır açamadım bile.
•
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
Kendi gemimi önce sigortalatıp(beleşe getirmiştim gemiyi nerdeyse) sonrada bir korsana patlattırdım gelen 9m sigortası cebimde kaldıThorax gemisinden yapıyorum gene.Sonradan oynamak isteyenler varsa onlarada yapım için blueprintim var.
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Bu oyunu çok önce görmüştüm ama ücretli diye oynayamamıştım. Şimdi ücretsiz olması iyi olmuş. Oyunun toplam boyutu ne kadar ve ne sıklıkla güncelleme geliyor?
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
Oyun içi ücretli alımlar olmasa oyun güzel zaten denilecek pek fazla bişey yok steamde ücretsiz ama her ücretsiz oyun gibi baya bi oyunda vakit geçirmeniz lazım bununla beraber gayet detaylı bir oyundur 2003 de çıkmasına rağmen hala yeterli oyuncu kapasitesi vardır uzayla alakalı merakı olanların bir şans vermesi gereken oyundur @TR Ace inde desteğiyle yürür gidersiniz derim :D
•
Imperium:
11
Oyun içi ücretli alım sadece gemi tasarımları var kanka onuda oyuncularda satıyor görünüş değişiyor bi.Aylık üyeliği bile oyun parasıyla alabiliyoruz artık.
•
Imperium:
11
Gönderiyorum profil linkini oyun başında uzun bir tutorial var zaten...
•
İleti Sayısı: 2,380
Imperium:
50
Aylık üyelik her zaman oyuncu parasıyla alınabiliyordu yahu, kaç sene önce deneme sürümünü oynadığımda pazarda PLEX'leri görüyordum.
•
İleti Sayısı: 5,311
Imperium:
35
Merak ettim şimdi indirdim sana da istek yolladım tr ace bi ara girerim oyuna
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
Imperium:
11
Yeni geldim eve yardım edebilirim isteyene (bir burun kanaması daha geçirdik dinleneyim forum oyunumuda bakmam lazım)
Aşağıdaki 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
Imperium:
11
Oyun içi alınmasa bende başlamıyordum zaten :(
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Tutorial eziyet gibi geliyor ama aslında oyun çok basit sadece çok fazla yazı var ve alışması zaman alıyor. Bence başlayın.
•
İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
Bakıcam kanka sürekli oynamak lazımmış hergün anca çıkartıyomuş aylık ücreti ama bakalım :D
•