İleti Sayısı: 139
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Hocam Oyunun orijinal hali ile karşılaştırıp neresinin saçma çeviri olduğunu atarsanız sevinirim. Senelerdir insanlar paylaştığım yama ile oynuypr. Arada hatalar elbet vardır. Özellikle ilk çeviriye başladığım zamanlar İngilizce seviyem o kadar iyi değildi. Virüs vb. ithamlarda bulunmadan önce dosyayı istediğiniz virüs programıdna taratıp sonuçlarını atabilirsiniz. Zaten 1 saat içinde steam workshop'a yükleyeceğim. Orijinal oyunu olanlar konudaki linkten indirmek zorunda kalmazlar. 3-5 kuruş harçlık çıkartıyoruz diye neden insanların zoruna gidiyor anlayabilmiş değilim. Donanım haberde insanlar vergi dahi vermeden ücretli yamalar satıyorlar onlara bir yaptırım uygulanmıyor. Çünkü forumun yöneticisi o kişilerin arkadaşı. Zaten kimsede olmayan RDR2 çevirisiyle oynayıp youtube'a video atmasında da bunu anlayabilirsiniz.
İleti Sayısı: 3,090
Imperium:
36
Meraktan soruyorum. İngilizce seviyen iyi olmadan oyun çevirisi yapmaya nasıl kalkıştın?
•
Imperium:
4
Hocam konuda steam workshop yazısına tıklarsanız yamaya ulaşabilirsiniz. Orada da eş zamanlı olarak güncellemeleri paylaşacağım.
•
Imperium:
4
12-11-2020, 14:47
(Son Düzenleme: 12-11-2020, 22:12, Düzenleyen: Fatihtr.)
Teşekkürler, isteği kabul ettim. İyi Oyunlar...
Aşağıdaki 1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fatihtr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• BigFenrir
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
12-11-2020, 18:38
(Son Düzenleme: 12-11-2020, 18:41, Düzenleyen: Kosovalı.)
bu çeviriye ben abone oldum emeği geçenlere teşekkür ederim.
1. dünya savası modunun da türkçe yaması var mı acaba
ben asımın nesline abone olmuştum şimdi ondan çıkıp asıl sahibi oxygen e abone oldum.
•
Imperium:
4
Arkadaşlarla anlaştık yamayı kaldırdılar. Sorun çözüldü.
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
13-11-2020, 00:02
(Son Düzenleme: 13-11-2020, 00:18, Düzenleyen: Komenzo.)
Hocam yamayı önceden olduğu gibi eklenebilir dil olarak da paylaşır mısınız? (Bazı kullanıcılarda oyunu silip baştan kursalar bile mod seçeneğini aktif etme kısmı geniş pencere şeklinde açılmadığı için modu aktif edemiyorlar bende dahil. Ayrıca ek bir dil olarak oynamak daha verimliydi bence)
•
Imperium:
4
Hocam localization ve interface dosyalarını direkt oyun klasörüne atıp dili de ingilizce yaparsanız oyun Türkçe olacaktır.
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
15-11-2020, 05:49
(Son Düzenleme: 15-11-2020, 12:03, Düzenleyen: hoi4fanboyuO0.
Düzenleme Nedeni: Çözüldü.
)
Hocam Türkçe yama yaptığımızda, kararlar sekmesine bastığımızda Kürt bölgesinde bozuk bir şekilde ''TUR_decision_cost_kurd_rebels'' yazıyor.
Düzeltirseniz memnun oluruz. Edit: Benim oyun dosyaları bozukmuş. Yama ile alakası yok. Çözdüm, kusura bakmayın.
•
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
21-11-2020, 21:22
(Son Düzenleme: 21-11-2020, 21:28, Düzenleyen: Alpaguu.)
abi ben mod olarak kurdum bu ama nedense bu modun tanımlayıcı dosyasındaki yolu geçersiz ya da eksik diye bir hata alıyorum neden paradox launcher da yoksa için deki dosyaları oyunun içine atıp paradx launcherden türkçemi seçecektim
•
İleti Sayısı: 8
Imperium:
0
tamam eski mesajlara bakınca sorunum çözüldü teşekkürler sonuna kadar sizin destekçinizim
•
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Atölyeden inen yama mod olarak algılandığı için ironman'i bozuyor sanırım.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
Workshopdan indirip launcherdan onayladım ama oyunu açtığımda türkçe olmuyor
•
Imperium:
0
Türkçe yamayı aktif ettiğimde kararlar sekmesindeyken kürt bölgelerinde 'TUR_decision_cost_kurd_rebels' yazıyor. Çözümü hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
•
Imperium:
4
Yeni Sürüm Çıktı! Yunistan kısmında 500+ civarı çeviri yapıldı. Hatalar düzeltildi.
•
Imperium:
0
yama akifleştirdim fakat oyun halla ingilizce yardımcı olurmusunuz
•