Anket Başlığı: Etkinlikte Yüzüklerin Efendisi modu olsun mu olmasın mı ?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Olsun

11 64.71%
Olmasın

6 35.29%
Katılımcı sayısı: 17 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

[MP] CK3 - LOTR Realms in Exile Multiplayer: Şubat 2023
Görsel

Crusader Kings III - Lord of the Rings Etkinliği - Şubat 2023

Etkinlik Düzeni

Etkinlik Kuralları

1. Karakter yaratma kullanılamaz.
  2. Oyuncular herhangi bir exploitten yararlanamaz, forum kurallarına aykırı davranışlar sergileyemezler.
  3. Oyuncu karakterine ve ailesine suikast düzenlemek yasaktır.
  4. Oyuncular meritokrasiden yararlanamaz.
  5. Oyuncular, diğer oyuncuları ve onların hanedan üyelerini sonsuz şekilde hapiste tutamazlar.
  6. Custom ülke kurmak yasaktır.
  7. Oyuncular Lotr evrenine ve estetiğe aykırı isim, hanedan, ülke ve benzeri isim koyamazlar.
  8. Katılımcıların etkinlik günü sonrası karakterleri ve ülkeleriyle ilgili roleplay yapması beklenir.

Etkinliğin amacı eğlenmek ve güzel zaman geçirmektir.
Tavsiyelerinizi yorum yazarak belirtebilirsiniz.
Kural önerilerinizi bekliyoruz.

Ankette belirtilen modun linki
[+] 1 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılıyorum
€20
[+] 1 üye Aiakos nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılıyorum
tumblr_mgjkr0qZ6J1r60ui5o1_500.gifv
[+] 1 üye Macchiato nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
katılmak istiyorum, ayrıca custom ülke dediğiniz custom başlangıç karakterimi?
[+] 1 üye ahmeterkan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(31-01-2023, 20:42)ahmeterkan : katılmak istiyorum, ayrıca custom ülke dediğiniz custom başlangıç karakterimi?
Katıldığım en son etkinlikle o da yasaktı. Custom ülkeden kast edilen decisions kısmındaki custom kingdom ve custom empire seçenekleri.
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
[+] 1 üye korkusalan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(31-01-2023, 20:42)ahmeterkan : katılmak istiyorum, ayrıca custom ülke dediğiniz custom başlangıç karakterimi?

custom ülke kararlar sekmesinden belirli şartlar yerine getirildiğinde eldeki düklüklerden oluşturulan krallıktır, bunu kastettim ancak sizin dediğiniz gibi başlangıç karakteri oluşturmak da yasak bunu şimdi farkettiğimden hemen onu da ekliyorum
Ara
Pazar talihsizliği yaşamazsam katılabilirim. Bu nedenle biraz geç dönüt vereceğim.
[+] 1 üye Unicorn nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Pazar günü başlayacağız
Ara
başlangıç ülkesi için sınır belirtilmemiş, imparatorluk bile alınabiliyor mu yani?
Ara
(01-02-2023, 16:06)ahmeterkan : başlangıç ülkesi için sınır belirtilmemiş, imparatorluk bile alınabiliyor mu yani?
Düklükten fazlası alınamıyor. Klasik kurallardan olduğundan gözden kaçmış olmalı...
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
[+] 1 üye korkusalan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İlk kez mp oynayacaklar için (benim gibi, gerçi bir kez denedim ama pc eski olduğundan kapatmam gerekti. Yeniledim pcyi şükür) kullanılan terimler yabancı kalabiliyor. En azından çok bilinenler haricinde kalanların açıklamalarını da yapabilirseniz seviniriz. En azından yeni kurallar için. Arkadaşın dediği gibi anladım mesela bende ancak 2 farklı açıklama geldi. Düklük mü Krallık mı, karmaşası oluşmadı değil :)
Bu yabancı terimlerin açıklandığı bir konu varsa link bırakır mısınız?
Ara
başlangıcın 867 mi yoksa 1066 mı olacağını söyler misiniz, biraz pratik yapacağım da :D
[+] 1 üye ahmeterkan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bir sorum olacak, Iberya mp'sini izledim ve oyuncuların twitch chatine dahil olabildiklerini gördüm. İkincil bir ekran olmadan, oynarken bunun bir yolu var mıdır?
Ara
katılıyorum
Ara
etkinlik bu pazar günü konuda belirtilen modla kurulacaktır.
Ara
(01-02-2023, 20:34)Unicorn : Bir sorum olacak, Iberya mp'sini izledim ve oyuncuların twitch chatine dahil olabildiklerini gördüm. İkincil bir ekran olmadan, oynarken bunun bir yolu var mıdır?
telefonundan bakabilirsin
[+] 1 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Keyifli oyunlar diliyorum. Bu seferlik katılamayacağım.
Ara
saat 20.30da başlıyoruz
Ara
oda kuruldu ıd: 27258db1-f104-4d5d-b381-d898a9f74542.nakama-0
şifre : st
Ara
twitch canlı yayın yok mu :P
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.