[MP] EU4 - Custom Multiplayer: Ağustos 2015
Lotharingia
Lotharingia devletinin kökeni Charlemagne'in torunlarından Lothair'e dayanır. Batı Frankia ve Doğu Frankia toprakları arasında kalan bir bölgeyi yöneten ve Kutsal Roma İmparatoru ünvanı taşıyan Lothair batı ve doğuyu yöneten kardeşleri tarafından ihanete uğramış ve toprakları bu 2 krallık arasında bölüştürülmüştür. Lothair'in soyundan gelenlere Charlemagne'in soyundan gelen diğer Karling üyeleri kötü gözle bakmışlardır ve bunun sonucunda Lothair soyundan gelenler aile ismi olarak Karling değil, Lothring'i kullanmaya başlamışlardır. Hanedan onca toprak kaybına rağmen başkent Lothringen şehrini kaybetmemiştir.

Gün geldi ve Lothair'in soyundan gelenler tekrardan güçlendi, Lothring hanesi zamanında onlardan çalınanı almak için geri dönüyor. Lothair'in öcünü almak ve atamız Charlemagne'i gururlandırmak için! HERKES LOTHARINGIA'YI SELAMLASIN! HERKES GERÇEK İMPARATORU SELAMLASIN!

ly41dX.jpg
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
açılınca kuruluyor.
Ara
Yok bu açılmış hali, resmi tam atayım anlaşılması için :P

L4yA2J.jpg
oha. her yer koloni saldırın :D
Ara
Ayarları doğru yaptığına emin misin? teker teker tüm ayarları dene bence
Ayrıca el dorado ilk duyurulduğunda böyle bir ayarı da göstermişlerdi sanırım, random devlet kurulmayıp sadece oyuncuların devletleri vardı
Ara
Sanmıyorum ama bakarım, bundan öncekilerde de aynı ayarlarla oyuna girmiştim.
15dk sonra odayı kuracağım bilginize.
Sonunda bir Göktürk görebilidk. :)
Ara
Kuruldu.
BaşKent : Finland

Hikaye: İskandinav halklarını birleştirip büyük Finlandiyayı kurmak ve yeni dünyaya açılmak için Kraliçe Ingrıd tarafından kurulmuştur.

Kültür: Finish

Din: Katolik

oZj3mq.jpg
Ara
Oha.

---
Ara
Vikings R.I.P.
G0kMNN.png
Ara
Oyun 15'ten fazla kişiyi almadı. Yeniden kuruyorum.

HERKES GİRENE KADAR KİMSE ÜLKE OLUŞTURMAYA BAŞLAMASIN
hocam sonraki etkinlik ne zaman yahu ben bunu kaçırdım
Ara
Hocam bu arada bende sonraki günlerde bu mape girmek istiyorum 200 değilde 150-100 gibi bişeyde başlıyomuşuz sanırım tam açıklık olsun da ona göre yapıyım ülkeyi :3
Ara
Düştüm :S

Duman hakkımda suçlama yapma.
Ben onlarla barış yaptığımda... Onlar olmayacak!
Ara
Bugunki mpde de gorduk ki, kimse kural okumuyor, kimse kimseye saygi gostermiyor, mpyi yasatmak yerine mpnin bitmesini cogu kisi 4 gozle bekliyor.Lutfen biraz saygi.Daha oyun basinda potansiyel olsa da dusmanin olan ulkenin myarisini alirsan bu mp oynanmaz. Bir yandan iyi ki avrupada devlet secmedim desem de bir yandan da acaba ben de oralara mi sigmaya calissaydim dedim.bu hareket sayesinde 2 kisi mpden ayrildi.Ve kural tanimamazlik yuzunden yarin belki de 3-5 kisi daha ayrilacak.
Ara
Vikinglerin kuzey seferleri.

1kLLrp.jpg
ngRRml.jpg
Ara
AqLL70.jpg

0k11n8.jpg
Duman'ın müttefiklikleri elden geçirip bir rapor yapıp ihtarname yollaması gerektiği kanaatindeyim. Yarında aynı davranışlar devam ederse Duman'ın uygun göreceği bir şekilde oyundan atılabilirler.
Ara
Gerekilen yaptırımlar uygulanacaktır, kurallara uymayanlar ortada siz merak etmeyin.
A leader is a dealer in hope

Ara

Konuyu Okuyanlar: 41 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.