İleti Sayısı: 2,444
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
36
(01-04-2019, 15:57)Voidian : Bern Antlaşması :Sadece Avrupa ülkeleriyle ve tüm Dünyadan gizli bir şekilde, uzun süre süren karşılıklı müzakereler sonucu belli Avrupa ülkeleriyle ortak bir karara vardığımızı müjdeliyoruz. Avrupa'nın önde gelen ülkeleri olarak eskimiş ve tarihin tozlu sayfalarına karışmış Kutsal Roma İmparatorluğu yerine, Avrupa içinde yaşanan sorunları diyalog yollarıyla ve huzur içinde çözecek yeni bir yapı kurduk. AVRUPA BİRLİĞİ adını verdiğimiz bu yapının tüm amacı, Avrupa'nın refahı ve Dünyadaki liderliğini sağlamak olacaktır.
Bern Antlaşmaşmasına İmza Atan Devletler:
PRUSYA
İSVİÇRE
HOLLANDA
İSPANYA
Europe First!
Saksonya olarak ne tür hainliklerimiz olduğunu merak eder ve bu birliğe katılma gereksinimleri sağlamaya çalışmak isteriz
•
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
01-04-2019, 17:04
(Son Düzenleme: 01-04-2019, 17:04, Düzenleyen: Alduin.)
Malaya yedek alabilirim @ jax61
•
İleti Sayısı: 368
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
İrlanda Cumhuriyeti olarak birliğe katılmak isteriz. İrlanda zaten yüzyıllardır Avrupada genişlemeyi bırakmış, Amerika ve Afrika üzerinde genişlemektedir. Birliğe alınmamız ile Amerika daki ve Afrika daki topraklarımız birliğin hizmetine açılacaktır. Özellikle birliğin içerisindeki deniz aşırı toprakları olmayan ülkeler için büyük katkıda bulunulacaktır. Birliğe alınmamız için muzakerelerin başlatılması taraftarıyız.
@ Aytaç
@ Voidian
@ Aeschyli
@ iberkay
Ben onlarla barış yaptığımda... Onlar olmayacak!
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
İrlanda'yı bilerek haritanın dışında bırakmışlar Necmiiii. Benden duymuş olma ama bu bildirgede adada iki oyuncuya yer yok mesajı veriyorlar.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• necmi
İleti Sayısı: 244
Imperium:
2
Kurland devleti olarak bu tarz anlaşmalar bizim ülkesel gelişimimizi ve çıkarlarımızı olumsuz etkileyecegini düşünüyoruz. Bize lakap olarak 'Dönemin Rusyası' denmesi , bu kurulan avrupa ittifakı ile soğuk savas dönemini başlatacağı anlamına geldigini düşünüyoruz. Bu nedenle bu tarz birlik kurulmasına olumlu bakmamaktayız :)
İleti Sayısı: 1,909
Imperium:
49
Tüm dünya devletlerini kurulan bir kirli ittifağa, zillet ittifagina karşı bir olmaya davet ediyorum. Bu bir beka meselesidir. Anti-europeans pact'ına tüm kardeş dünya halklarını bekleriz.
Aşağıdaki 1 üye Mabella nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Mabella nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• fodunkiran
İleti Sayısı: 1,016
Imperium:
10
01-04-2019, 19:05
(Son Düzenleme: 01-04-2019, 19:06, Düzenleyen: Ferreke.)
büyük ihtimal müsait olurum , bakarım malayaya @ jax61
Aşağıdaki 1 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• jax61
İleti Sayısı: 61
Imperium:
1
Avrupa'nın bu kendi üstün görme siyasetini kınıyoruz . Asya'nın ve Yeni Dünya'nın halklarını bu kirli oyun karşısında birlikteliğe davet ediyorum. Kutsal Din şehirlerinin koruyucusu Hürmüz olarak bu ittifakın sömürgeci anlayışa hakim olduğunu bütün çıplaklığı ile görüyoruz...
İleti Sayısı: 2,840
Imperium:
15
çarşamba günü malayaya @ Ferreke bakacak. olur da o da gelmezse boş kalsın malaya. ben geldiğimde girerim.
@ Ferreke
•
İleti Sayısı: 5,865
Imperium:
37
(01-04-2019, 15:57)Voidian : Bern Antlaşması :Sadece Avrupa ülkeleriyle ve tüm Dünyadan gizli bir şekilde, uzun süre süren karşılıklı müzakereler sonucu belli Avrupa ülkeleriyle ortak bir karara vardığımızı müjdeliyoruz. Avrupa'nın önde gelen ülkeleri olarak eskimiş ve tarihin tozlu sayfalarına karışmış Kutsal Roma İmparatorluğu yerine, Avrupa içinde yaşanan sorunları diyalog yollarıyla ve huzur içinde çözecek yeni bir yapı kurduk. AVRUPA BİRLİĞİ adını verdiğimiz bu yapının tüm amacı, Avrupa'nın refahı ve Dünyadaki liderliğini sağlamak olacaktır.
Bern Antlaşmaşmasına İmza Atan Devletler:
PRUSYA
İSVİÇRE
HOLLANDA
İSPANYA
Europe First!
Ciddiye alanlar olmuş sanırım, açıklama yapayım. Bu ileti 1 Nisan şakası idi. Bu şekilde uzun süreli saldırmazlık anlaşması veya pakt kurmak kural ihlalidir.
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
03-04-2019, 16:55
(Son Düzenleme: 03-04-2019, 20:33, Düzenleyen: Aytaç.)
Cumartesi günü yokum. Bugün gelmeye çalışacağım ama kesin değil.
Güncelleme: Bugün varım.
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
İsviçre'nin yedeği yokmuş.Asıl oyuncusu gelsin.
•
Imperium:
1
s.a arkadaşlar. Bu akşam için oyuna gelemeyeceğim. Hürmüz için yedek oyuncu arıyorum. Son oyun gününe gelemedim. Bugün için yedek olmak isteyen varsa geçebilir. Yoksa sizden ricam 1 saat bana koruma sağlamanız. o süre zarfında gelmeye çalışacağım
•
İleti Sayısı: 32
Imperium:
0
Merhaba arkadaşlar internet sorunları yüzünden oyuna bügün gelemeyeceğim. Şuan mobil internet kullanıyorum ve hızı çok kötü. Yedek oyuncu buldum ve hepinize iyi oyunlar dilerim.
•
İleti Sayısı: 496
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
1 günlük bakarım hangi ülkeydi boşta
•
Imperium:
1
(03-04-2019, 19:08)alemdarpasa : 1 günlük bakarım hangi ülkeydi boşta
Hürmüz hocam. Bakacak isen birkaç şeyi özelden söylerim
•
İleti Sayısı: 496
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
yaz 2 hafta once 1 gün bakın dedik :D adamlar ulkemi parçalatmış ayıp be :D
•
Imperium:
37
•
İleti Sayısı: 26,402
Imperium:
139
Etkinliğin yayını için Strategyturk Twitch: https://www.twitch.tv/strategyturk/
•
Imperium:
37
1740 Dünya Haritası
Aşağıdaki 2 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar, Aytaç
|