İleti Sayısı: 2,487
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
12-04-2019, 00:07
(Son Düzenleme: 12-04-2019, 00:08, Düzenleyen: Sezar.)
Oynayanlarin eline saglik, gayet guzel bir oyundu. Inka olarak Yeni Dunya'ya Avrupalilarin cikmamasi amacina ulastik. Bu amaca hizmet etmis Isvicre'ye , Prusya'ya tesekkur ederim.
•
İleti Sayısı: 106
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Acikcasi benim de zevk aldigim multilerden biri oldu. Sirbistan oynarken anti-osmanli paktini yaparken, diplomatik iliskiler kurarken turlu ihanetler ve oyunlarla mucadele ederken kahkaha atarak oynadim. sirbistan yikildiktan sonra ismini bile yeni duydugum kalahandi'ye gecerek etrafinda kocaman ulkeler arasinda hardcore survival modda oynarken, kara del'in korumasi altina girip haraca baglanmamiz fakat kara del'in harac vermedigimiz icin bizi kapi disari etmesi, enstitu benimsemek icin kurdugum kibris hurmuz kalahandi hatti, oyunun ilk super guclerinden olan kilwa'ya yardim ederek kolonici ispanyollara karsi kongo'da savasmamiz, arap collerinde askerlerim kendi ulkeme dogru gelirken, hurmuz oyuncusunun gelen event ile bilerek askerlerimin ustune isyan cikarmasi ve pardon knk diye mesaj atmasi :D maldiv oyuncusunun maldive 60 dev basmasi ve medeniyeti ayagimiza getirmesi, bahmani'nin gidip kimsenin yenemedigi ming'i yenip bengale toprak verdirmesi, mughal oyuncusunun 5 teknoloji gerideyken atar yapmasi ve niceleri. cok eglenceli gecti bir sonraki mp oyununu bekliyorum