26-03-2019, 20:47
Bu çarşamba ve yüksek ihtimalle cumartesi ve haftaya çarşamba yazılılarım dolayısıyla katılamıyacağım
[MP] EU4 - Minor Multiplayer: Şubat 2019
|
26-03-2019, 20:47
Bu çarşamba ve yüksek ihtimalle cumartesi ve haftaya çarşamba yazılılarım dolayısıyla katılamıyacağım
27-03-2019, 17:51
Nepale 1 gün bakabilicek warmi boşta kalsa olur ama oyuncu eksilmesin maksat
27-03-2019, 20:48
Oda kuruldu, şifre st
27-03-2019, 21:00
30 dk giremicem ben girene kadar ülkem koruma altına alır mısınız Afganistan
28-03-2019, 00:51
Kendi halime çekilip tech kasmak yerine sırf afrikayı hızlı kolonileyebilmek için full koloni abandım çok büyük hata yaptım.
Fakat bunun yanında kilwanın o lanet olası berbat ideaları vardı. Kilwa savaş ülkesi değil. Bu singledede böyle ilerliyor. Kilwayla en iyi yapılabilecek şey endenozyayı kolonileyip dünya ticaret devi olmaktı. O paraylada kimse bana karşı koyamazdı. Ama bu multiplayer sonuçta. Eğer multide oyunda askeri idealara odaklansaydım böyle bi sonla bitmeyebilirdi. Neyse bende artık böyle bir tecrübe edindim. Bir daha asla kilwayla oynamam. Ne singlede nede multiplayerde. Güzel kanser olmama challangeydi.
28-03-2019, 00:55
Avrupanın yeni gözdesi Kurland olarak , avrupadaki diplomasileri çok iyi yönettigimizi düsünüyoruz :) ödül olarakta kaybettigimiz toprakları geri almamız çok sevindirici oldu :)
28-03-2019, 01:16
Daha kendi rüştünü ispatlamadan, küçük lokma yiyerek büyük laflar eden Nepal denen kefereye haddini bildirdik.Toprakları islam ile tanıştırdık. Taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmadık. Doğunun ışığı Timur un varisleri atasına yakışanı yapıp nizamı, disiplini sağlayıp bulunduğu coğrafyada hak ettiği yere adım adım ilerliyor.
Kurt kocamış, yaralanmış, parçalanmış ve tepesine akbabalar üşüşmüştü. Özbekle her şeyi kaybetiğimizi düşündüğümüz anda Timur un evlatları ile Delhi yi aldık ve yeniden doğduk.Medeniyetin ışığını tekrardan yaktık.Putperest budist ve hindu kefereli kaçın çünkü sizin için geliyorum !!! :D
28-03-2019, 01:18
Boyutumuzu 6 kat, gelişmişliğimizi 2.5 katına çıkardık. 4 oyuncu ile müttefik kalabilen yegane devlet olduk. Daha icraatlerimize yeni başlıyoruz bir sonraki hedefimiz eski başkentimiz Karamanı Osmanlıların zulmünden kurtarıp osmanlıları anadoludan büyük oranda kovalamak olacak. Antep aynı zamanda dünyanın en büyük fıstık ihracatçısı konumunda yakın zaman da Antep'te Antep fıstığı borsası kuracağız. Ayrıca yeniden doğu akdenizdeki sayılı donanma güçlerinden biri olmak için adımlarımızı atmaya başladık yeni gemiler inşa ettik ticaret güvenliğini sadece karada değil denizde de sağlamaya başladık. Antep dünyanın en güçlü istihbarat teşkilatını oluşturdu. Şuan İstihbarat gücümüzü osmanlı dışında yeni teknolojilerin ülkemize transferi durumuna dönüştürmüş durumdayız bazı ülkelerde başarılı faliyetlerimiz gerçekleşmiş olsa da şuanlık o hamlelerimizi geri çektik fakat Antep'e düşmanlık beslemeye kalkan olursa ülkelerini savaşmadan yıkacak kadar tüm Avrupa'nın korkması gereken güce sahibiz.
28-03-2019, 01:50
Maya imparatorluğu olarak tek tip saç zorunlulugu getirdik. Bundan böyle tüm erkekler kültürümüze uygun olarak bu şekilde traş olacaklar
1676 Oyuncu Haritası
28-03-2019, 17:36
Oyunun metasini buldum arkadaslar,benden korkun!
28-03-2019, 18:13
İttifak limitimini belirtmeyi unutmussun @Voidian . Gene avrupada dengeler bozulacak anlasılan :)
(28-03-2019, 18:13)chaos10ur : İttifak limitimini belirtmeyi unutmussun @Voidian . Gene avrupada dengeler bozulacak anlasılan :) Oyuncu ülkesi sayısı değişmedi, yani ittifak yüzdesi de değişmedi. İttifak yüzdesi 100/20*3=15 halen.
29-03-2019, 17:48
Arkadaşlar Cumartesi akşam etkinliğe gelemeyeceğim. Hürmüz için yedek oyuncu olmak isteyen var mı ?
30-03-2019, 19:44
Bugün katılamayacağım dileyen ferraraya bugünlük geçebilir.
30-03-2019, 20:12
yedek olarak ferraraya katılabilirmiyim
|
|