20-12-2015, 18:30
Beyler pazar günleri hiç giremiyorum kusura bakmayın sadece pazar günleri için britanya krallığı boştur.Ancak cuma ve cumartesi bildiğiniz üzere hostta ilk ben hazır olurum @Duman bilir.
[MP] EU4 - Multiplayer : Aralık 2015 [3]
|
20-12-2015, 18:30
Beyler pazar günleri hiç giremiyorum kusura bakmayın sadece pazar günleri için britanya krallığı boştur.Ancak cuma ve cumartesi bildiğiniz üzere hostta ilk ben hazır olurum @Duman bilir.
20-12-2015, 18:39
@jax61
Sen geldiğinde ben 1 saat önce çıkmıştım. Windows güncelleme yaptı. Ne savaşına girildiğini, savaşta neler olup bittiği hakkında hiçbir fikrim yok. Zaten rehost atılmadan önce ben çıkmıştım. Bu da 2 saat boyunca oyunda olmadığımı gösterir. AI dostluğu bozmuş olabilir. Zaten ben çıkmadan hemen önce ülkede 50k köylü ayaklanması çıkmıştı. Onu bastırıyorduk.
Bence sınavlar(+finaller) nedeniyle çoğu kişi mp ye düzgün katılamıyor "bende dahil :( " o yüzden bir sonraki mp yi yılbaşı akşamına ilerletelim yoksa bu yaptığımız devamsızlıklar güven sarsar sizin için.Halbuki katılmayi hepinizden çok istiyorum :(
Mesela bu gün @La Valette de sınavlar yüzünden katılmıcam demiş o yüzden lütfen değerlendirelim. :)
21-12-2015, 00:19
Uğraşmam bugün :D Bug reportlarla meşgul olmam lazım, her abuk durumda resim aldım.
"Ulan johan" dediğimde gülüyordun :D :D
Bu arada şu kamera efektini de söyle Duman ya, çevremdeki herkes bu dertten muzdarip. Sanki Rusya'dan bakınca Timur kar ülkesi, Mali'den bakınca Timur çöl ülkesi oluyor. Ne içip hangi kafayla o iğrenç soluklaştırma efektini yapmışlar anlamadım. Her bölgenin kendine has kontrastı olur. Çocuk çocuk işlerle uğraşıyor PI. Rusya oynarken niye tüm harita soluklaşsın ki ya, insan gerçekten hayret ediyor. Güncel
21-12-2015, 01:43
Hollanda-Fransa sınırında çıkan ve daha şimdiden 100 binden fazla askerin ölümüne sebep olan "düz çizgi", gelecek hafta bakalım kimin lehine düz olacak.
21-12-2015, 17:14
(Son Düzenleme: 21-12-2015, 17:16, Düzenleyen: Kaiser-i Rum.)
Emperor Caesar von Karnten, Conqueror of Paris Shield of the Catholic Faith, Protector of German Nation, King of Holland and Prussia, Emperor of the Romans.
25-12-2015, 19:39
Bende katilabilirmiyim pek bilmiyorum ama tecrube edinirim bos yer var mi cevap verirseniz sevinirim :-)
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
25-12-2015, 21:09
Final sinavlarim simdi bitti herkese iyi eglenceler.
25-12-2015, 21:30
(Son Düzenleme: 25-12-2015, 21:31, Düzenleyen: KoenigSrasse.)
Avcilardayim yeni eve geciyorum 1 saati bulur. Sizler icinde uygun olursa 1 saate katılmak isterim. Basladiysaniz iyi eglenceler :)
|
|