İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Devrimin yayılış hızı neye bağlı bilmiyorum da bu yayılım enstitü gibi ise sıkıntı..1770 lerde başlayan yayılım 1820 de %30 seviyesindeydi ..asıl problem mutlakiyet seviyemin 120 olması nedeniyle devrim yayılan şehirlerimin %60 otonomi seviyesine ulaşması her anlamda ülkeye darbe vurdu..%30 Luk yayılım totalde ülkeye %20 ye yakın zarar verdi..mekaniği bu haliyle çok saçma buldum.. isyan dahi çıkmıyor ama direkt %60 otonomi..kim veriyor bu halka otonomiyi .. saçmalık..
•
İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Devrimi benimseyen topraklar otonomi yerine huzursuzluk alabilir.
Devrim neye göre yayılıyor bilmiyorum ama bir oyunumda Devrim tüm Avrupa'ya,Rusya'nın neredeyse tamamına yayılmış,Çin'e kadar gitmişti.
Bu arada Mutlakiyetini 120 tutmak yerine keşke Estate'lere ayrıcalık vererek 100'e indirseydin.
100 Abso=120 Abso...
Bu arada hocam helal olsun,Maldivlerle o ülkeyi kurmak bence herkesin harcı değil.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Aşağıdaki 1 üye Defterdar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Defterdar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• jax61
İleti Sayısı: 17
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
İngiltere hiç savaşmadığından zafer yüzdesi haliyle az oluyor.
•
İleti Sayısı: 12,325
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Ne zaman başlayacağına kesin bir tarih yok, forumu takipte kalın.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GriLeader