[MP] EU4 - Multiplayer : Eylül 2015
Ben değiştirebilirim isterseniz . Elbruza ben tavsiye verdim ancak necmi ile bir alakam yoktu seçim konusunda .

Edit : (Son mesajı görmemişim.) Evet Elbruz ile aynı şehirdeniz necmi ilede iyi anlaşıyoruz . Ancak dediğim gibi necmi ile bir ittifak amacım yoktu ki büyük ihtimalde rival oluruz , Branderburg olursam . Seçebileceğim ülkeleri belirtseniz sevinirim.
Ara
bu durumda redtay sen brandenburgda kalırsan elburznart hre dışı bir devlet seçsin . yok o eğer bohemya olaaksa sen bir hre dışı devlet seç.bşta bolca devlet var.

ilk sayfada ilk mesajımda seçilen devletler ve potansiyeli mevcut devletler var. oraya bir göz atın.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Milan olayım o zaman?
Ara
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
milanı sana bohemyayı elburznarta veriyorum o vakit. avusturya halen boşta..milanı sana verdiğim için italyaya başka devlet vermicem. hrede de avusturya ile beraber 4 devlet oldu. hreyi de doldurduk.hre devleti isteyen olursa avusturyayı alacak.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Net olarak hangi devletler boş?
Ara
Britanya
Avusturya
Portekiz
n20GdM.png
Ara
net olarak söylüyorum avusturya boş.bunun dışında avrupadan devlet vermeyi pek düşünmüyorum.hele de avusturya boşken hala. afrika olduğuna boş kuzeyi hariç. hindistan harici asya tamamen boş.

düzeltiyorum steafuna ingiltereyi veriyorum .
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Üniversite işleri dolayısı ile kilit ülke almak istemiyorum. Bu nedenle Japonya'ya aday olmak istiyorum.
Ara
japonya veriyorum o zaman da devamlılık konusunda çok sıkıntı yaşamazsın inşallah.ilk gün geleyim sonra gelmem olmasın.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Başkası synch verse bile hemen atabiliyor oyun o sorunum var. Ama devamlı olmayı düşünüyorum. Gelemeyeceğim günler haber veririm.
Ara
japonya o zaman. hayırlı olsun.

son tahlilde boşta olan özellikle öncelikli ülkeleri yazıyorum

1-avusturya
2- timur
3-memlük
4-songhai veya mali
5- etiyopya veya kilwa
6- bunlar dışında avrupa harici ülkeler

bohemya alan arkadaş brandenburga geçse daha iyi olur.brandenburgun boş kalması pek iyi durmadı. potansiyel almanyamız yok.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
320px-Golden_Horde.png

Hak iddia ettiğimiz topraklar beyazla gösterilmiştir.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Osmanlı buna gülümsedi :D
FxO_A92WYAI--2l.jpg
[+] 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Kodlamayı EM1 yerine EYM1 tarzı bir şey yapsaydın. Hani Ekim'de de multiplayer açılırsa diye şey ettim.
[+] 1 üye Fraude nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
EY1 yaptım, baktım diğer aylarda M yi eklememişiz koda.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Avusturya ve Memlük'ün boş olması çok kötü olmuş. İşlerimi düzene sokabilirsem ihtiyaç olan ülkelerden birini alabilirim.
Ara
(07-09-2015, 22:35)Duman : Redtay elbruznart necmi 3lüsünün ülke seçimlerini GM denetlemeli.

Bir yanlışlık olmuş :(
Ben onlarla barış yaptığımda... Onlar olmayacak!
Ara
Portekiz oyuncusu (Birvetek) ile ülkeyi beraber yönetme kara aldık. Host'un izni vardır. Umraım (GM) Yönetici dostum da bu duruma olumlu bakar.
Ara
MyQD4a.png

Duman? wtf.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 32 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.