İleti Sayısı: 2,840
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Ah Karakoyunlum keşke sende şu listede olsaydın. Sen gittiğinden beri hiçbirşey güzel değil.
•
İleti Sayısı: 2,859
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Sanıyorum Osmanlı zaferi garantiledi.tebrik ediyorum kendi adıma.
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aeschyli
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
Maalesef bugün de gelemiyorum.
Aşağıdaki 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• OUTLAND1SH
İleti Sayısı: 2,859
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Umuyorum bugün bitiririz.zira cumartesi gecesine sarkarsa cumartesi ben de yokum.
•
İleti Sayısı: 132
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
Yavaşlatan olmazsa 3 hızında oynanır. Çok fazla da savaş olacağını düşünmüyorum. Bence biter bugün.
•
Imperium:
47
Finaller her zaman savaşlı olur.
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Gelemeyen oyuncuların yerine katılabilirim
•
İleti Sayısı: 350
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
1
22-05-2019, 22:36
(Son Düzenleme: 22-05-2019, 22:37, Düzenleyen: 1Manascı.)
Osmanlı oynayan arkadaşa söylüyorum vasallarına yalnızca destekleme emri verirse aynı zamanda desteklenmesini istediği ordularını ordu ekranından ayarlarsa Galiçya ve Fasın kuvvetleri kıyıda köşede ziyan olmayacak !
Aşağıdaki 1 üye 1Manascı nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye 1Manascı nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
Imperium:
47
@Tulpar_S1
Yayından takip etsem bende o şekilde düşünürdüm tabi ama oyun sırasında o şekilde olmuyor. Tirol savaşında bütün vassallarım desteklemede olmalarına rağmen ve 1k stacklarla birleştirilecek birimler bıraksam bile yerlerinden kıpırdamadılar. Son versiyonda değişik bir ai bugu var bende çözemedim. Şuan kendi hallerine saldım en azından denk gelirse yardımları dokunuyor. Yoksa bahsettiğin özellik bilmediğim bir özeliik değil.
•
Imperium:
47
@Tullpar_S1
Dediğin olayı zaten denedim. Bütün vassallarımın topraklarına 1-2-3 k lık birimler yerleştirerek sadece o ordulara birleştirmeyi açtım ama işe yaramadı. Söylediğim gibi bu sürümlerde genel olarak ai kontrollerinde sıkıntı olabiliyor. Singleplayerda ally olan AI'nin hiç savaşmadığına şahit olmuşsunuzdur.
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• 1Manascı
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
Bugün de gelemiyorum maalesef. Hep bir şeylere denk geldi oyun günleri, keyfi bir durum değil.
Aşağıdaki 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt