İleti Sayısı: 1,156
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
10
Hatırladığım kadarıyla ming mplarda yasak oyuncuya verilmiyor. Yasak da olması lazım zaten. katılmayı kabul eden herkes kuralları kabul etmiş sayılır. Sizden devlet seçimi istenen format neyse ona göre yazmalısınız. Ve ayrıca ben doğru bulmuyorum sayımız azken doğuda veya başka yerde gp veya minor devlet alıp 200 sene SP gibi kasıp hiç bir oyuncuyla savasmadan okadar vakit geçirmeyi.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
02-01-2018, 17:43
(Son Düzenleme: 02-01-2018, 17:44, Düzenleyen: altnkurt.)
Ming mplerde yasak diye bir genellemeye nasıl vardınız? Her mp kurallar birebir aynı mı oluyor? Geçen seneki mpnin kurallarına bakarak yorum yapmaktansa güncel kuralları esas almak gerek.
2000. msj ez
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 1,156
Imperium:
10
sadece bu platformda mp oynamıyorum, oynadıgım bir çok mp da ming yasak .
•
İleti Sayısı: 14
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Dediğiniz sıraya göre yazmadım çünkü Major ülkeyi oyunu durdurmadan oynayamam maalesef :d. Avrupa dışında ise çok az tecrübem var. Bana bu iki bahsettiğim konu ile ilgili devlet verirseniz ilk gün haritadan silerler beni.
Yeniden yazıyorum.
1-Memlük
2-Fas
3-Macaristan
Ek olarak Altın Orda oynamak isterim.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Oynadığın bir çok mpde admin duman değil ve kurallar da bu kurallar değil anladığım kadarıyla. Neden başkalarının kurallarına göre hareket edelim ki? Uluslarası eu4 mp klavuzu falan yok yani. Condottierinin serbest olduğu mpler de var. Neden işinize geleni örnek veriyorsunuz?
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 670
Imperium:
6
Güncelliyorum
KAISER VON TEKATAR
Uzbek
Saxony
Sweden
3k+
•
İleti Sayısı: 12,447
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Güney Hindistan'daki dip dibe olan iki büyük gücün de oyuncuya verilmesi üzerine ülkemin değiştirilmesini talep ediyorum. Gördüğüm kadarıyla büyük oranda boş olan Afrika'dan Kongo, Butua veya Kilwa tercihlerini yapıyorum. Butua birinci kişisel tercihimdir.
•