Geçen ay windows 10a geçip sonra beğenmediğim için tekrar windows 7 ye geri döndüm.
Geri döndüğümden beri bir güncelleştirme sorunu var.Bilgisayarı açtıktan bir süre sonra bir uyarı geliyor güncelleştirme nedeniyle 15 dakika içinde bilgisayarınız yeniden başlatılacak ve sayaç saymaya başlıyor.2 tane seçenek var ya hemen bilgisayarı yeniden başlatıyorsun yada 15 dakika-1 saat-2 saat veya 4 saat erteliyorsun.
Hemen yeniden başlat dediğimiz zaman PC kapanıp açılıyor ama güncelleme yüklenmemiş oluyor ve sıkıntı aynen devam ediyor.Ertele dediğimiz zamanda zaten ne kadar ertelersek o kadar süre sonra tekrar sayaç saymaya başlıyor.
Ben bazen PC yi açık bırakıp gidiyorum ben gelene kadar durmadan açılıp kapanıyor.
Güncellemeler bilgisayarı yeniden başlattırıyor ve başarısız oldukları için tekrar tekrar aynı şeyi yapıyor.
Ne yaptıysam bulamadım sorunun çözümünü internette bu güncellemelerede baktım ama bulamadım birşey.
bu lanet sorundan nasıl kurtulabilirim ?
bu arada fix it denilen şeyi denedim bir işe yaramadı.
bu arada @
Duman yanlış hatırlamıyorsam inşaat mühendisliği okuyordun.Autocad yazılımı yükledinmi hiç ? 2016 sürümünü yüklemeye çalışırken kurulumu açtıktan sonra birşey doluyor sonra kurulumun devam etmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatın diyor yeniden başaltınca bir değişiklik olmuyor.Onuda çözemedim bir türlü belki sen yüklemişsindir.