İleti Sayısı: 24
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Eğer Osmanlı'dan başka ally in yoksa prussia ve russia iyi birer müttefiklik olabilir eğer ikiside gelmiyorsa senin moralin çok daha iyi profesyonellik de aynı şekilde dikkatli kuşatma yap eğer o kuşatma yaparsa topyekun saldır
•
İleti Sayısı: 24
Imperium:
0
İnsan gücü problemin varsa paralı 1 veya 2 ordu bas tabii ama bu orduları kuşatma için değil savaş için kullan ilk savaşa bu orduları sok ve olabildiğince savaştan kaçın ally in yok bu pek iyi olmadı peki Osmanlı Devletinin ally ı var mı?
•
İleti Sayısı: 1,370
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Osmanlı´ya saldırsan bile kimse ona savaş açmaz.Kendisi zaten inanılmaz büyümüş.Senin alman gereken bölge belli bunun için savaşacaksan hızlı bir şekilde savaş puanı kasmanı öneririm.Savaşlar ve işgallerle savaşın ilk zamanlarında %30 küsürlere çekebilirsin.Sonra anlaşmanı yapar çıkarsın.Başta ordu limitine dayan ve saldır gerisi gelir.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
•
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Çok rahat kazanırsın. Yapman gereken savaş hedefini imperyalizm seçmemek. Savaş sebebi olarak yakın ve stratejik bir bölge belirle ve kademeli olarak işgal et. Orduların hep yanyana olsun. Eğer ai işi abartıp çok fazla merc basar ve alamayacağın bir duruma gelirse dağ kalesinin birisine defansif olarak yat. WE yükselince 30 ws ye 60 skor alman bile mümkün.
•
İleti Sayısı: 54
Imperium:
1
evet:) an itibariyle save çöpe gitti osmanlıyı son 1 savaşta kullanayım diye prussiaya savaş açtım russia-prussia vs ottomans-endülüs oldu ve en son hatırladığım 250 k ile 50 klık prusya ordusuna hiçbir şey yapamadım %132 disiplin yapmış insanoğlu hayvan ayıptır günahtır güzelim başarım gitti :( başka ülkeyle oynucam ülke arıyorum
•
İleti Sayısı: 1,370
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Taungu,Timur,Brandenburg,Holland ve Great Horde oynaması güzel devletler.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
•
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
O savaşta save gitmez. Güzel bile olur. Ordularını geriye çek bırak Osmanlı'yı işgal etsinler. Osmanlı kendi başına savaştan çıkmadan onun topraklarını vererek savaştan hiçbirşey kaybetmeden çıkabilirsin.
•