İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
12-01-2020, 22:27
(Son Düzenleme: 12-01-2020, 22:28, Düzenleyen: Duman.)
Osmanlı oyunum hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ne yapabilirim? Hangi başarımları açabilirim?
Resmin bozuk olma ihtimaline karşı yedek link= https://imgyukle.com/i/VDznQf
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 12,726
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Unify Islam ve Definitely the Sultan of Rum başarımları rahatlıkla yapılabilir gibi gözüküyor. Müslüman olduğunu varsayıyorum o yüzden biraz uğraşarak Roma başarımı da yapılabilir.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
Imperium:
18
(12-01-2020, 22:55)PCOyun : Unify Islam ve Definitely the Sultan of Rum başarımları rahatlıkla yapılabilir gibi gözüküyor. Müslüman olduğunu varsayıyorum o yüzden biraz uğraşarak Roma başarımı da yapılabilir. Teşekkür ederim.
Definitely the Sultan of Rum yaptım evvelde.
Unify Islam'ı nasıl yaoacağım? Dhimmi'nin elinde çok fazla balkan toprağı var. O kadar toprağı çeviremem.
Ama "Ele geçirmen gereken yerleri geçirince müslüman olmayan her yeri sal" derseniz... O olabilir.
Roma nasıl yapılacak? Nasıl Hristaynlığa geçebilirim ki?
•
Imperium:
100
Hristiyan olmak zor değil. Dhimmi isyancılar çıkarıp ülkeyi onlara salabilirsin. Unify islam konusunda da müslüman olmayan yerleri salmak daha hızlı ve rahat olacaktır.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
Imperium:
18
Sağolun hocam.
Aslında hayalim tüm Hindistan'ı fethetmek. Mümkün müdür sizce?
Ayrıca Dhimmi isyanının dinimi değiştirmek için ülkenin yarısını oluşturmaları gerekmiyor mu?
•
Imperium:
100
(12-01-2020, 23:49)Filsuk : Sağolun hocam.
Ayrıca Dhimmi isyanının dinimi değiştirmek için ülkenin yarısını oluşturmaları gerekmiyor mu?
İsyancıları bırakırsan ele geçirdiği toprakların dinini değiştireceği için hızlıca yayılır. Tüm toprakları aldığında zaten oldukça büyük rakamlara ulaşırlar.
Hindistan fethedilebilir ama dediğim diğer başarımları yapmayı zorlaştıracaktır.
• Defterdar
Imperium:
18
Teşekkür ederim hocam.
Aşağıdaki 1 üye Defterdar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Defterdar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• PCOyun
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Paris'e paşa atama görevi vardi, onu yababilirsin,
Bana göre hindistan görevi yapilir, ama surekli savasman gerekecek o bölgede vilayetleri core olarak ele gecirmen gerekir.
Imperium:
18
Teşekkürler.
•
İleti Sayısı: 983
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
(12-01-2020, 23:49)Filsuk : Sağolun hocam.
Merhaba;
İtalya ve İberya'da güzel ilerlemişsin.Hindistan görevi yapılabilir ama Mughals engelini geçerken zorlanabilirsin.Bu da benim son osmanlı oyunum.
Aşağıdaki 1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
Imperium:
18
@ KARTAL
Ellerine sağlık güzel olmuş.
Ama asıl zorluk Mughals değil. Asıl Zorluk Rusya ve Büyük Britanya.
•
İleti Sayısı: 6,941
Imperium:
17
Yeteri kadar sailorsun varsa 500 tane ağır gemi başarımını yapabilirsin yapmadiysan zevkli bir uğraş olur
Imperium:
18
Eyvallah reis.
İleti Sayısı: 6,941
Imperium:
17
Bende yapacamda hangi devletle başlayacağımı ve nasıl bir strateji kuracağımı bilmiyorum
•
Imperium:
18
(13-01-2020, 12:24)kralılgaz : Bende yapacamda hangi devletle başlayacağımı ve nasıl bir strateji kuracağımı bilmiyorum Var ya reis bende hiç bilmiyorum ama,
Biliyorsun müslümanlar Legalist olursa 2 yolsuzluk azaltıyor.
O yolla para kasılarak belki yapılabilir.
•
İleti Sayısı: 983
Imperium:
2
(13-01-2020, 11:16)Filsuk : @KARTAL
Ellerine sağlık güzel olmuş.
Ama asıl zorluk Mughals değil. Asıl Zorluk Rusya ve Büyük Britanya. Hindistanda ticaret şirketi için toprak mı almışlar ? Attığın haritada göremedim
•
Imperium:
18
@ KARTAL
Yok Hindistan temiz ama Rusya ve Britanya gücümü tehdit ediyor.
•
Imperium:
18
Devletimizin son hali.
Devam etsem mi,bilmiyorum.
•
|