Oyun Sohbet
BG3 geliştirici Larian'ın bir sonraki oyunun kod adı Excalibur'muş. Kral Artur'un haklarınımı satın aldılar şimdi ne yaptılar?

https://www.gamespot.com/articles/baldur...0-6528758/
Ara
Eski Witcher geliştiricilerinin oyunu. Kısacası Witcher 4 killer. :sunglasses:

Ara
Sony live servis god of war oyununu iptal etmis sony ilk defa doğru karar vermiş god of war ve live servis kelimeleri en baştan yan yana gelmemeliydi
Ara
Arkadaşlar size bir şey soracağım. Ben The Godfather oyununu oynarken ekranda mause gözüküyor. İnternetten baktım ekran çözünürlüğü sebebiyle oluyormuş. Fakat hangi ekran çözünürlüğüne alacağımı bir türlü çözemedim. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi? Benim ekranın çözünürlüğü 1920x1080.
Ara
(18-01-2025, 10:29)SkyWolf : Arkadaşlar size bir şey soracağım. Ben The Godfather oyununu oynarken ekranda mause gözüküyor. İnternetten baktım ekran çözünürlüğü sebebiyle oluyormuş. Fakat hangi ekran çözünürlüğüne alacağımı bir türlü çözemedim. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi? Benim ekranın çözünürlüğü 1920x1080.
İlkini oynamadım ama ikincisi güzel oyundu.
Ara
Artık yeni çıkan indir oyunlar haricinde mutlu olamayanlar: örgütleşsek mi?
[+] 1 üye Pashalunda nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(18-01-2025, 19:30)Pashalunda : Artık yeni çıkan indir oyunlar haricinde mutlu olamayanlar: örgütleşsek mi?
Ben varım.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.