İleti Sayısı: 14
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
05-01-2025, 07:17
(Son Düzenleme: 05-01-2025, 07:19, Düzenleyen: GandaLf Gaming. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Mükemmel olan yapımlar = Age of Empires , Hearts Of Iron, Total War
İyi Olan Yapımlar = Company Of Heroes. Anno , Civilization
Orta Düzey Olan Yapımlar = Europa Universalis, Victoria , Crusader Kings
Düşük Olan Yapımlar = Dawn Of War, Cossacks, Stellaris
Not= Kendime Göre Serileri Üçe Ayırdım Size Göre Nasıl Ayrılmalı Platformlar Düşünceleriniz neler yorumlarda belirtirseniz Sevinirim
•
Imperium:
0
•
İleti Sayısı: 179
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Total war i ortaya alirim. Ck la.eu mukemmele
•
İleti Sayısı: 390
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
1
Stellaris çok güzeldir.
humanitas una debet esse; aliter evanescet.
•
İleti Sayısı: 396
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor.
•
İleti Sayısı: 3,668
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Total War'ı ortaya koyan adam auto resolve'cudur.
Imperium:
0
(Dün, 15:01)Boba Fett : Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor.
paradoxdan 1 tane yazarsan sevinirim hepsi değildir heralde
•
İleti Sayısı: 4,028
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
54
Hocam şimdi Total War var, Total War var :kıps:. Paradox oyunlarını oyun oyun ayırmışsınız, Total War'ı tek celsede değerlendirmişsiniz.
•
İleti Sayısı: 396
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
(Dün, 18:00)GandaLf Gaming : (Dün, 15:01)Boba Fett : Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor.
paradoxdan 1 tane yazarsan sevinirim hepsi değildir heralde İyi Olan Yapımlar: Civ 4 - 5, CK3, Imperator Rome, VIC2, Medieval Total War, Rome 2 Total War
Orta: Empire Total War
Düşük: Shougun 2012 Total War, Age of 2, FM Serisi, Kingdom
Sanırım şöyle bir liste yaparım
•
İleti Sayısı: 3,668
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
(10 saat önce)Boba Fett : (Dün, 18:00)GandaLf Gaming : (Dün, 15:01)Boba Fett : Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor.
paradoxdan 1 tane yazarsan sevinirim hepsi değildir heralde İyi Olan Yapımlar: Civ 4 - 5, CK3, Imperator Rome, VIC2, Medieval Total War, Rome 2 Total War
Orta: Empire Total War
Düşük: Shougun 2012 Total War, Age of 2, FM Serisi, Kingdom
Sanırım şöyle bir liste yaparım
Shogun 2 nasıl düşükte. Bunu gördükten sonra seppuku yapasım geldi.
|