İleti Sayısı: 5,311
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
08-09-2021, 04:30
(Son Düzenleme: 08-09-2021, 04:31, Düzenleyen: cemal.)
Biraz incelemelere felan baktım. Savaşları reel time veya turn based istediğin gibi yapabildiğin bir rpg yapmışlar. Reel time yaparsan savaşlar çok hızlı bitiyor sende çok yönetmiyorsun ama turn based normal bildiğiniz gibi her şeyi okuyup tartıp saldırıyorsun. İnsanlık Demonların saldırısı altında sanada yük düşüyor bazı videolarda10 tane felan adamla savaştıklarını gördüm bildiğin ordu yönetmişler. Karakter yaratma kısmı aşırı detaylı olmuş alt türler melezler bilmem on yirmi class bayağı uğraşmışlar. Oyunun tek sıkıntısı fiyatı olabilir 200 lira demişler baldurs gate 3 gibi buda yüksek geldi o yüzden şimdilik almicam indirimi beklicem büyük ihtimalle
俺たち 自由 に なれる の か ?
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• yafeshan
İleti Sayısı: 1,517
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Cok olumlu incelemesini gordum. Ayrintilara önem veren rpg guzel oluyor. Ozellikle ayrintili karakter yaratma cok sevdigim bir ozellik. Hikayesi en fazla övülen ozelligi.
Baldurs gate gibi bir populer bir adi olmadığı icin bu fiyata uzun sure durmasi pek kolay degil. Ama adamlar reklam icin iyi bilinen rpg oyunu youtuberlarina inceleme yaptırmışlar. Tanitim icin ugrasiyorlar.
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 9,312
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
İlk oyun kingmaker efsaneydi. Chaotic Evil baron olmak tatmin ediciydi. Turn bazı ilk oyuna sonradan eklemişlerdi oradan belliydi ikisinide ekleyecekleri ama ben real time'yi tercih ediyorum.
İleti Sayısı: 192
Imperium:
0
Kesinlikle ilk oyundan daha iyi bir oyun olmuş. Tek eksiği bir türkçe yama o da çıkar umarım çünkü gerçekten ağır bir dili var. 10 saat falan oynadım ama çoğu şeyi anlayamıyorum.
•
Imperium:
26
İlk oyun çok iyiydi ama Baron olma hissi beni daha çok çekiyordu bunu denemedim daha gerçi.
•
Imperium:
26
İlk oyunda o süre olayını sevmemiştim.
•
Imperium:
26
Bir sonraki oyun Starfinder olabilir diyorlar. Sci fi yani.
•