RYO: Pathfinder: Wrath of the Righteous
header.jpg?t=1630693654
Yayıncı: META Publishing, Owlcat Games
Yapımcı: Owlcat Games
Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2021
Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, MacOS, Microsoft Windows, Klasik Mac OS
Yolun seni, Abyss'e açılan bir yarığın diyarın her yanına her şeyi tüketen dehşetler saçtığı Worldwound'a götürecek. Komşu uluslar bir yüzyıldan uzun süredir korkusuzca savaşarak düşmanı geri itmeye çalıştı ama başaramadı. Şimdi, bu çatışmaya son verme şansın var ama kurtuluşa giden yol hiç de engebesiz değil. Soylu paladinlerin desteklediği ışıklı bir melek mi olacaksın... Yoksa emrinde yaşayan ölü orduları bulunan güçlü bir ölüm büyücüsü mü? Ya da tamamen başka bir şey mi? Orduna liderlik et ve güçlü iblis lordlarına meydan oku. Savaşın seni (ve dünyanın kendisini) sonsuza kadar değiştirecek bir olaylar zincirini başlatacak.

Görsel
Görsel

Görsel
Görsel

[+] 2 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Biraz incelemelere felan baktım. Savaşları reel time veya turn based istediğin gibi yapabildiğin bir rpg yapmışlar. Reel time yaparsan savaşlar çok hızlı bitiyor sende çok yönetmiyorsun ama turn based normal bildiğiniz gibi her şeyi okuyup tartıp saldırıyorsun. İnsanlık Demonların saldırısı altında sanada yük düşüyor bazı videolarda10 tane felan adamla savaştıklarını gördüm bildiğin ordu yönetmişler. Karakter yaratma kısmı aşırı detaylı olmuş alt türler melezler bilmem on yirmi class bayağı uğraşmışlar. Oyunun tek sıkıntısı fiyatı olabilir 200 lira demişler baldurs gate 3 gibi buda yüksek geldi o yüzden şimdilik almicam indirimi beklicem büyük ihtimalle
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cok olumlu incelemesini gordum. Ayrintilara önem veren rpg guzel oluyor. Ozellikle ayrintili karakter yaratma cok sevdigim bir ozellik. Hikayesi en fazla övülen ozelligi.

Baldurs gate gibi bir populer bir adi olmadığı icin bu fiyata uzun sure durmasi pek kolay degil. Ama adamlar reklam icin iyi bilinen rpg oyunu youtuberlarina inceleme yaptırmışlar. Tanitim icin ugrasiyorlar.
[+] 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İlk oyun kingmaker efsaneydi. Chaotic Evil baron olmak tatmin ediciydi. Turn bazı ilk oyuna sonradan eklemişlerdi oradan belliydi ikisinide ekleyecekleri ama ben real time'yi tercih ediyorum.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çıktığı hafta yalnızca PC'de 250.000 adet satmış.

https://twinfinite.net/2021/09/pathfinde...ngle-week/
IbnE9P2.gif
[+] 3 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
En unutulmaz beş karşılaşma;

Ara
Owlcat games anket başlattı.

Anket linki.
Ara
Yeni DLC 3 Marta ertelendi.
Ara
Ara
Kesinlikle ilk oyundan daha iyi bir oyun olmuş. Tek eksiği bir türkçe yama o da çıkar umarım çünkü gerçekten ağır bir dili var. 10 saat falan oynadım ama çoğu şeyi anlayamıyorum.
Ara
İlk oyun çok iyiydi ama Baron olma hissi beni daha çok çekiyordu bunu denemedim daha gerçi.
Ara
(05-03-2022, 09:59)Takeda Akane : İlk oyun çok iyiydi ama Baron olma hissi beni daha çok çekiyordu bunu denemedim daha gerçi.

Bunda da komutan oluyorsun ve ordularını yönetiyorsun. Çok bir şey fark etmiyor. Ben bunu hikaye olarak daha çok beğendim.
Ara
Süre varmı?
Ara
(05-03-2022, 14:11)Takeda Akane : Süre varmı?

10 saatlik oynanışım boyunca herhangi bir süre sınırlamalı görev ile karşılaşmadım. Önceki oyunun aksine oyun seni zorlamıyor sadece dönüm noktası olan ana görevler var. Onları yaparken uyarıyor eğer bitirmediğin yan görevler varsa bitir sonra gel diye.
Ara
İlk oyunda o süre olayını sevmemiştim.
Ara
Owlcat games yeni DLC ile ilgili bilgiler verdi.

https://twitter.com/OwlcatGames/status/1...VY4Ug&s=19
Ara
Yeni DLC ile ilgili röportaj.

https://www.gamespace.com/all-articles/n...rview-dlc/
Ara
DLC çıktı.

Ara
Bir sonraki oyun Starfinder olabilir diyorlar. Sci fi yani.
Ara
11 Ağustosta geliyor.

Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.