15-02-2017, 21:06
Çok agresif bir tutum ilk başta uyarı
Satranç Turnuvası: Şubat 2017
|
15-02-2017, 21:06
Çok agresif bir tutum ilk başta uyarı
15-02-2017, 21:11
(15-02-2017, 21:03)Doraemon : Maçlarını sürekli aksatan oyuncular "karalisteye" alınmalı mıdır ? Alınmalıdır. @berkaycev bana tel.no sunu yollamış ama benim böyle alışkanlıklarım yok. Tel.no sunu birine verebilirim. Verdiğim kişi arayabilir. Gelelim maç yapalım. Bu durumda ne olacak ?
15-02-2017, 22:13
Xepluper yok beyler
15-02-2017, 22:20
Saat belirleyin, şu gün şu saatte buluşalım diye o saatte ikinizde online olun buluşun.
(15-02-2017, 21:11)Kaiser-i Rum :(15-02-2017, 21:03)Doraemon : Maçlarını sürekli aksatan oyuncular "karalisteye" alınmalı mıdır ? Telefon kullanmıyormusun? Neyse, dediğim şekilde gün içinde saat belirleyip oynayın. @Doraemon Karaliste uygulaması eğer oyuncu bunu sürekli yapıyorsa uygulanırsa iyi olur.
16-02-2017, 02:53
Oyunlarin hepsi sureli (10+0) olmali bence, boylece daha heyecanli olur.
@PiriReis
Zamanla sistem oturacaktır Piricim, Mart turnuvasında sorunları aşmış oluruz. 10+0 ideal gibi gözüküyor, herkes kabul ederse kural olarak eklenebilir.
16-02-2017, 19:06
Süre belirlemek için önce şuna karar verilmeli satranç turnuvasındaki amaç hızı ölçmek midir yoksa taktik mi eğer hız derseniz 10+0 ideal ama ağız tadı ile taktiklerin strratejlerin savaştığı bir turnuva istiyorsanız 10+5 en iyisi
@HulkSpider03
Oynayalımda ben kaybetmiştim, nasıl tur atladım ? Edit: Cahilliğim burada kalabilir, silmiyorum.
kardeşim bak çözüm üretmek için değil protesto için konuşuyorsun girelim, yapalım ben girdim sen çıktın şu maçı atalım sende kurtul bende kurtulim
@Probang adanalı mısın beyler ben turnuvadan çekiliyorum size mutluluklar
16-02-2017, 22:48
Son 7 dakika
16-02-2017, 23:22
Oynanmayan 4 maç var. Süreyi son bir kez 24 saatliğine uzatmayı düşünüyorum, sizlere de uyarsa tabii.
Sinkaf-ül Tertibat
Bu turnuvada sorunlar yaşadık. Bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Sizlerinde bu konudaki görüşleri önemli. Benim aklımda bazı fikirler var:
Sinkaf-ül Tertibat
24 saat uzatılabilir ama son 24 saat olmalı.
17-02-2017, 10:03
Bu turnuvaya katılanlar sorumluluklari kabul eder oyle katilir diye dusunmustum yanilmism 3 günleri var ve bu uzun bi zaman zaten arkadaslarimizda katildiktan sonra ne yapmalari gerektigini dusunmuslerdir bunlari yapmiyorlarsa bence sonuclarina katlanmalari gerek benim fikrum maclarini oynmayan taraf icin o mac berabere sayilsin mesela a kisi ile b kisisi mac yapamadi ikiside acikti birbirlerini bulmaiyorlar( önemsemiyorlar da diyebilirim yapicaklari tek sey lichess tan link atmak ) bu arkadaslara 1/2 puan 1/2 puan verilebilir aslinda1/4 ya da 0 da verilebilir bence 24 saat bekletmekten daha iyidir sizin eklemek istediginiz var mi ya da fikrim kotu ise belittebilirsjniz
Burada sorun farklı.
Üyeler forumu takip etmiyor veya edemiyor, o sebeple forumda katıldıkları bir etkinliğin gidişatından, karşılaşma yapacakları kişiden de haberdar olmuyor. Zannediyorum burada kimse etkinliğe zorla katılmadı, bir iş yapılıyorsa bunun takibini yapmak gerekliliklerini yerine getirmek gerekir. Bu her şeyden önce sadece foruma ve topluluğa yönelik değil, etkinliğin diğer katılımcılarına karşı bir saygı meselesidir. Turnuva katılımcısı KelRahip'in foruma girdiği son tarih 4 Şubat, 13 gün önce. EralpU en son 4 gün önce girmiş. Şimdi bana kimse "işim vardı 15 gündür foruma giremedim" demesin, girip rakibini görüp 10 dakikalık satranç maçı yapacaksın ve eğer bunu yapamayacak durumdaysan niye girdin etkinliğe değil mi? Steam hesaplarının eklenmesi çözüm vs de değil. Çünkü bu işin olması gerektiği hali bu değil. Buradaki sorun etkinlikteki bazı üyelerin aslen foruma aktif katılım gösteren üyeler olmamaları, aktif katılım gösteren üyelerin de bir kısmının etkinliği takip etmemeleri. Etkinlik Steam'de yapılmıyor. Etkinlik katılımcılarını kovalamak, bulduğumuz yerde hatırlatmalar yapmak bizim görevimiz değil. Katılımcının takip etmesi gerekir. Karaliste uygulamasından ziyade bundan sonraki karşılaşmalarda üyelerin belli istatistiki şartları yerine getirmesi istenebilir. Karşılaşmasını yapmayan kişilere baktığınızda hiçbirinin ileti sayısının 100'ü geçmediğini görüyorsunuz.
17-02-2017, 10:40
Bence sadece aktiflerle maç yapalım. Turnuva değil lig olsun. 4 kişi olsa yine daha çok maç yapılmış olur. Forum etkinliği diye girdik forum hariç her yerden iletişim kurmaya çalışıyoruz. Nasıl iş anlamadım. hadi eyw.
17-02-2017, 15:57
Xepluper ,ekle beni kardeş.
17-02-2017, 22:39
maçlar nolucak hocam
|
|