İleti Sayısı: 51
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
12-12-2017, 20:59
(Son Düzenleme: 12-12-2017, 21:00, Düzenleyen: Voiid.)
Yapılan yapıldı ama daha da ayrıntılı yapılabilir. Amaç sadece konu değil oyunun daha da detaylandırılması oynanış, arayüz, haritalar açısından daha da kaliteli hale getirilmesi ki oyuncuyu bağlasın. Mesela FPS moduna geçe bilelim bir strateji oyununda veya savaştayken istediğimiz asker olup savaşa bilelim amaç detaylandırmak, örnek veriyorum sadece. Ayrıca Total War ve Paradox oyunları dışında strateji oyunu mu yok? Örneğin zamanında Red Alert, BFME gibi oyunlar milyonlar sattı. Ben hala daha BFME 3 bekliyorum, efsane strateji oyunuydu BFME 1 ve 2
Hiç bunlardan ses seda yok. Zamanında nam salmıştı bunlar. C&C serisi mesela. Nasıl bitti yada bitirildi merak etmiyor değilim. Gittikçe azalıyor strateji oyunları. Ancak her türlü strateji oyunu çıkarılabilir. Firmalar yapmıyor, bağlamışlar belli başlı oyunları seri halinde gidiyor.
Aşağıdaki 1 üye Voiid nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Voiid nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kierkegaard
İleti Sayısı: 51
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Öyle ama keşke diğer firmalar el atsa. Ben eminim ki, aslında milyonlarca oyuncu yeni bir orta dünya oyunu istiyor.
Düşünsenize Divinity Original Sin 2 gibi güzel grafikli, kaliteli ve detaylı bir orta dünya strateji oyunu. Ne kadar güzel olurdu.
Aşağıdaki 1 üye Voiid nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Voiid nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Feldmarschal