İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
28-06-2018, 15:10
(Son Düzenleme: 28-06-2018, 15:11, Düzenleyen: altnkurt.)
10xinf ne oluyo tam olarak?
Bir de Türkiye için hangi doktrinleri önerirsiniz?
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 4
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Hocam bilgiyi vereyim. Rus oynayan kişi genelde sağlam piyade basıyor. ABD'de uçak desteği verdiği veriyor belli bir miktar.
Birde piyadelerin defansı güçlü ve çok sayıda olunca delinmiyor. Birde tank tümenlerini ağırlılklı tankdestroyer kullanıyor. Kafa kafaya geldiğimizde karşı taraf benim tankları parçalıyor.
Birde 3-4 grupa böl zırhlıları öyle ilerle demişsiniz. Hocam o şekilde meselam kiev taradında 4 zırhlı+ 4 mink+ 6'da atuyorum romnyada olsun.
Şimdi minske ilerlemek için 4 zırhlı ile biraz ilerliyoruz ama çok çok yavaş oluyor ve yıllar geçiyor.
•
İleti Sayısı: 271
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
O halde hafif tankı piyadesiz koymayayim değil mi?
•
Imperium:
91
Rakibin ne bastığını karşı cephede ne olduğunu nereden görebiliyoruz? Bir de tümen dizayn ederken breaktrough organize vs o özellikler tam olarak ne oluyor? Ben çok ayarlayamıyorum sanırım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 271
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
20-40 wit olayı kalktı dedi. Youtuber bir arkadaş. Sürekli güncelleniyor mu oyun böyle.
•
Imperium:
91
Evet sürekli güncelleniyor ama 20-40 wit olayı hala var diye biliyorum.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Ben Great War modunu kurmuştum. Orada asker simgeleri gözükmüyordu. Kendim mecbur verilenlerden yapıyordum.Modla alakalı deyip geçiştiriyordum.Ama modsuz 36 dan başladığımda da Bütün ülkelerde ve bende de Askerlerin simgeleri gözükmemeye başladı.Örneğin;
Piyadenin piyade. Tank ın da tank olduğunu göremiyorsunuz. Sadece "Edit" kısmından bakarak o birlikleri düzenliyordum. Nasıl düzelticeğim bunu. Yardım ederseniz sevinirim. ;)
•
İleti Sayısı: 216
Imperium:
5
NATO simgeleri mi var ? Yoksa oyununda bir bozukluk var.
•
İleti Sayısı: 507
Imperium:
5
Natoda kullanılan divison şablonları o yüzden öyle demişler.
•