Türkçülüğün Kutsalı
(05-03-2021, 15:26)uzaktan : Bu iletiye de aynı ciddiyetle yanıt yazardım ama yorumunuz hakaretvari sözcükler içerdiği için gerek duymuyorum.Sadece bir noktaya açıklık getireceğim.Sen kimsin sorusunu aptalca bulduğunuzu söylemişsiniz halbuki ben orada size bir soru sormuyordum.Kendini Türkçü olan gören birisine kim olduğunu sorduğumuzda vereceği yanıtın onun Türkçülük tanımı olduğundan bahsediyordum.Basit bir mantık önermesiyle göstermek gerekirse a=b ve a=c ise b=c dir.Ancak siz meseleyi kişisel algılayıp sanki sen kimsin ki Atsız'ı eleştiriyorsun demişim gibi Atatürk bile eleştirilebilir demişsiniz.

Özür dilerim hocam hem yanlış anladığım için hem de tahkirli cümlelerim için. Hatta o "aptalca"yı düzelttiğimi sanıyordum ama meğerse o tahkirli cümlelerimin tamamını değiştirmemişim. Türkçülük tanımı diyince evet, Türkçülük anlayışına çıkan birçok mezhep(yol) var fakat matematiksel bir mesele değil bu mesele. Bir başka taraftan bakınca, İslam mezhepleri farklı anlayışlarla İslam'a ulaşma gayretinde. Buradaki yolların sonu aynı olabilir ama yolların, mezheplerin metodu farklı. Bilmem nasıl bir açıklama oldu.
İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
Sen eğme, eğilsin alnı karalar / Dalkavuklar, p...lar ve maskaralar
[+] 1 üye HakaniyeLehçesi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Türkçülüğün Kutsalı - Yazar: HakaniyeLehçesi - 05-03-2021, 05:19
Türkçülüğün Kutsalı - Yazar: uzaktan - 05-03-2021, 11:37
Türkçülüğün Kutsalı - Yazar: HakaniyeLehçesi - 05-03-2021, 12:57
Türkçülüğün Kutsalı - Yazar: uzaktan - 05-03-2021, 15:26
Türkçülüğün Kutsalı - Yazar: HakaniyeLehçesi - 05-03-2021, 16:11
Türkçülüğün Kutsalı - Yazar: Elefsar - 05-03-2021, 13:04
Türkçülüğün Kutsalı - Yazar: HakaniyeLehçesi - 05-03-2021, 13:17

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.