İleti Sayısı: 67
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Selamlar bana ülke önerebilirmisiniz daha önce ingilizle fransayı pu aldım ve zevkliydi avusturya ile macarı ve bohemi pu aldım gene zevkliydi bana bu mantıkta %40 askeri %60 diplomasi gidebileceğim ülke önerebilirmisiniz
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Singleda pek diplomasi kasmak gerekmiyor. HRE kurmayı deneyebilirsin. Veya Ming olabilir. Onun dışındakilerde diplomasi kasmaya çalışmak gerekmiyor pek.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
91
Hre minörleri, çerkez devletler, orta ve güney afrika devletleri, inka-aztek-maya devletleri, venedik, ceneviz, bizans, anadolu beylikleri hard denebilir. Navarra, ryukyu, rodos tarzı imkansız zorlukta değil hiçbiri. Ama bi major devletler veya japonya, italya, mağrib kadar kolay da değil.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 67
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Peki bir sorum daha var teknoloji satabiliyormuyum satabiliyorsam nasıl yapıyorum ve hre imparatoru ile prenslerden nasıl para alıyorum
•
Imperium:
91
Hre imparatoru ile prenslerden para alamıyosun? Yani ne parası alcaksın anlamadım.
Teknoloji değil ama enstitü satabiliyorsun. DLC gerekiyordu sanırım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 110
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Brandenbrug-Prusya-Almanya güzel bir seçim olabilir.
Tötön-Tarikatı-Prusya-Almanya yine güzel bir seçim olabilir. Eğer bu ülkeyi seçersen 1450'den önce Danzig adlı devleti vasal olarak bırak. Yoksa event gelip Polonya desteğini alıp savaş açıyor. Ben teknolojik olarak üstündüm Polonya ve Litvanyayı yenerek Danzig'i geri feth ettim. Ama ülke iflas etmişti.
İrlanda adasından herhangi bir irlanda prensliği
Japonya Daimyolarından Oda
Moğolistan - Moğol İmparatorluğu
Jianzhou- Qing İmparatorluğu(Çin İmparatorluğu)
Savoy - Sardunya Piedmont
Karaman - Selçuklu
Akkoyunlu - Safeviler ya da Selçuklu
•