İleti Sayısı: 115
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Seçimden sonra bir partiyi hükümetten çıkarmak istiyorum, meşruluğu düşürüyor çünkü. Çıkarıyorum ama onaylayamıyorum. Örneğin, "toprak sahipleri liberal parti bünyesine katılmak istiyor" diyor. Onaylama kısmı pasif kalıyor onları hükümete katmadıkça. Neden engelleniyor? Yönetim sistemim anayasal monarşi.
•
Imperium:
0
Yasa geçirirken bazı gruplar radikalleşiyor. Ne yapınca radikalleşmek yerine sadece karşı çıkıyorlar? Ne kadar beklemem lazım? Hükümet mi değişmeli?
•
İleti Sayısı: 2,134
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Radikalleşen grupların azar azar gücünü kırman gerek. Bunu ilk önce onları çok radikalleştirmeyecek yasalarla yapmaya başlarsın. Sonra muhalefete düşerler baskılarsın. Sonrada diğer kanunlarla kafalarına vura vura işlerini görürsün.
•
Imperium:
0
heralde radikalleşmenin sınırı ilişkide -10 olmak. daha düşük olduğunda radikalleşme diyordu. şimdi aram iyi, aynı yasayı değişsem de radikalleşmiyor.
Peki sömürgelerde niteliklii nüufusu arttırmanın hızlı bi yolu var mı? Üni kurmak ve niteliği %25 arttıran bi hamle var onu kullanmak dışında? %25 arttırmanın mantıklı hale gelmesi için de zaten epey yükselmiş olması gerekiyor.
•
Imperium:
0
lasisses faire yasasını geçirmek istiyorum ama destekleyen grup yok. kışkırtıcılarda da bunu isteyen yok. "piyasa liberali" olan birisi de yok. Nasıl çıkaracağım bu yasayı var mı başka yolu?
•
Imperium:
0
Belki 50 yıldır bekliyorum gelmiyor. Ne amacı lasisses faire olan biri ne piyasa liberali birisi çıktı. oyun bitecek 1910'a geldim artık. Özel inşaat havuzu 100milyonu aştı çoktan boşa gidiyor.
•
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
17-10-2023, 19:19
(Son Düzenleme: 17-10-2023, 19:20, Düzenleyen: Aeschyli. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Sanayiciler laissez faire destekliyor aslında. Market liberal olmadan geçirebilirsiniz yasayı.
Market liberal özellikli karakterler stock exchange araştırması yapıldıktan sonra ortaya çıkabiliyor.
Imperium:
0
sanayicilerin gücü çok düşük olduğu için iktidara gelemedi uzun süre. ben getirince de meşruluk 20'ye düşüyor. ülkede ifade özgürlüğü var, arka çıkamadım öyle kaldılar. kanun değiştirmek de istemedim, çok uzun zamandır hükümet meşruluğu 100, bu konuda iyiyim en azından.
ama bi dahaki oyun için öğrenmiş oldum, laissez faire geçirmeye öncelik vereceğim.
•
Imperium:
0
Dünyada geçmiş savaşları nasıl görebilirim? Devletler savaşmış ama kim kazandı, ne kazandı bunu nereden takip edebilirim?
•
İleti Sayısı: 896
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
13
Sıtma Tedbirleri araştırmasını tamamlaman lazım.
•
Imperium:
0
Tüm teknolojileri araştırdım ama yine de vardı o sembol. Acaba ülke topraklarına dahil etmekle mi alâkalı? "birleştirme" mi yapmak gerekiyor?
•
Imperium:
0
Peki savaş sonuçlarını nereden göreceğim? Resmen dünyada ne olmuş ne bitmiş göremiyorum. Var mı bunun bi sekmesi vs
•
İleti Sayısı: 2,461
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
36
Andeas unification candidate olmak için gereksinimler ne, ayrıca minor powerdan majorpowera çıkmanın en kolay yolu nedir?