İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Mayısta duyrulacak olan yeni Paradox oyunu sizce ne olacak?
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 579
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Gönül Vic 3 istese de sanırım yeni bir IP duyuracaklar.
•
İleti Sayısı: 490
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
Vic3 gelir gibi yoorumlarda da çoğu kişi bekliyordu
•
İleti Sayısı: 6,426
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Yorumlarda Victoria III için bas bas bağıranların çoğu her fırsatta ve Paradox'un her sosyal medya gönderisinde bu isteklerini dile getiriyor zaten. Yani ortada herhangi bir somut veri olduğunu veya Victoria III isteyenlerin çoğunluğu teşkil ettiğini söyleyemeyiz. Aklıma Victoria III veya yeni bir seriden daha mantıklı bir seçenek gelmiyor, March of the Eagles II'ye de pek ihtimal vermiyorum. Gönlüm Victoria III'ün duyurulmasından yana, orası ayrı.
•
İleti Sayısı: 1,167
Imperium:
2
Ben şahsi görüşürüm Vic 3 ama Eu4 de miladını doldurdu yeni bir güzel motor ve grafikle EU5 güzel olur :)
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
•
İleti Sayısı: 59
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
4
Ben fantastik dünyada geçecek bir oyun düşünüyorum warhammer olur warhammer 40k olur veya başka bir şey olur ama görüşüm fantastik dünyada geçecek yeni bir oyun.
Aşağıdaki 1 üye notrdum nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye notrdum nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Pvris
İleti Sayısı: 1,519
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Uyuz paradox istediğimiz gibi vic3 duyurmaz. En fazla eu5 falan gosterirler.
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Enesrar
İleti Sayısı: 142
Imperium:
0
Bu yeni oyun için ipucu verilecek mi?
•
İleti Sayısı: 579
Imperium:
1
Ben de çok Victoria istedim ama East vs West gelecek gibi. Arkadaki atom bombası ve daha önceki çalışmalarını düşününce mantıklı geliyor, umarım yanılırım.
•
İleti Sayısı: 1,217
Imperium:
14
Artık Victoria III duyurmayacaklarsa şirketi kapatıp dağılsınlar IMO.
İleti Sayısı: 2,799
Imperium:
18
Paylaşılan görselin çıkacak oyunla alakası varsa Victoria 3 geleceğini sanmıyorum.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
İleti Sayısı: 6,426
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Daha da Victoria III duyurmazlar gibi. Tarihsel oyun olmasını tercih ederdim ama çıkacak oyun ilgimi çekerse oynarım. Stellaris aktif olarak geliştirilirken gelecek oyun fantastik temalı olursa şaşırmam.
•
İleti Sayısı: 908
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Hali hazırda varolan bir fantastik evren hakkında olmazsa iyi bir şey çıkması biraz zor. Tarihsel olmaması üzdü biraz.
•
İleti Sayısı: 1,167
Imperium:
2
Yok mu bir Warhammer temalı paradox oyunumuz :D
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
•