İleti Sayısı: 740
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
22
Medieval 3 herkesin gönlünde yatan ancak Empire 2'yi de düzgün yaparlarsa muhteşem olur.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
30-01-2016, 06:10
(Son Düzenleme: 30-01-2016, 06:10, Düzenleyen: GaulTurk.)
Warhammer - Arena - bir de bu. Çok üst üste bindirdiler.
•
İleti Sayısı: 1,433
Imperium:
8
İlgimin olmadığı coğrafyalar hariç (Çin, Japonya vb.) her oyun kabulümdür.
Aşağıdaki 1 üye Awake nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Awake nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kubrat
İleti Sayısı: 823
Imperium:
11
Total War Asia olursa güzel olabilir.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
•
İleti Sayısı: 248
Imperium:
0
Bunların böyle seriye bağlaması pek hoşuma gitmiyor. HoI 4 için bile insanlar senelerce uğraşıyor. Doğru düzgün bir şey çıkmazsa bu sefer satın almayacağım.
Aşağıdaki 1 üye Kubrat nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Kubrat nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GoktugPasa
İleti Sayısı: 349
Imperium:
0
Aslında çok fantastik olsa bile 2. Dünya Savaşı oyunu yapsalar iyi olur.Hatta Empire'nin hatalarını düzeltip haritayı genişletip Empire 2 bile yapabilirler.Ama seriye bağlamasalar iyi olur güncelleme yapmaları daha mantıklı
•
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
Eğer sequelseTotal War: Empire 2 olabileceğini düşünüyorum. Zaten çok fazla seçeneğimiz de kalmıyor.Eğer Medieval değilse ya Empire ya da Napoleon olabilir. Benim Total War oyunlarından beklediğim strateji ögelerinde biraz derine inmeleri. Totale oyun yapmaya çalışıyorlar, daha yüksek satış oranları için. Ama hardcore strateji oyuncuları bu içerikle 1-2 haftaya sıkılıyor.
Vir sapit qui pauca loquitur
•
İleti Sayısı: 2,405
Imperium:
50
Bu adamlar "sequel" ne demek bilmiyor bence. M2:TW ilkinin "sequel"ı değil.
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Medieval 2 Total War, Medieval Total War'ın sequeli değil midir?
•
İleti Sayısı: 2,405
Imperium:
50
Ya, aslında bütün TW serisinin STW'nin Orta Çağ/Roma/Napolyon vs. temalısı olduğunu iddia eden de var. Ben insaflıyım :P .
•
İleti Sayısı: 1,494
Imperium:
5
TW'nin bir kaç sene oyunu yapılmasın pls.
•
İleti Sayısı: 128
Imperium:
0
SSI'ın Steel Panthers veyahut War in Russia oyunlarının daha modern uyarlaması olan GG War in the East'in 'upgrade' olarak niteleyip, ilk tasarım halini koruması üzerinden aynı kategoriye koyabiliriz. Türün oynanışını değiştirecek fikirler zaten önceki oyunlarda tasarlanmıştı. Çünkü iki oyunda da ve yeni versiyonda ekipman ve farklı mühimmat bazında (HE,AP gibi) farklı hasar türleri mevcut. Fakat yeni versiyonlarda mühimmatların kullanım olasılığını ve muharebeyi etkileyen bir çok zar şansı eklendiğinden bu oyun oldukça gelişti.
Total War serisinin eski oyuncular açısından da oldukça takipçisi var. Bana göre belli arcade özelliklerini kaldırıp ne basitinden bir Amerikan İç Savaşı üzerinden doğru asker modelleri ve liderlik üzerinden bir oyun oluştursa taktiksel motoru gereği kendince bir klasik çıkarabilir.
•