İleti Sayısı: 26,433
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Aslında öyle yıkılan uygarlıkların dinlerini üstlenmek gibi şeyler olması lazım. O din niye yayılıyor mesela.
•
İleti Sayısı: 1,522
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Daha gec saatte olursa katilabilirim zevkle. Yoksa hüsran
•
Imperium:
139
Oyunu kuruyorum 1 saatlik rötar için kusura bakmayın.
•
İleti Sayısı: 2,869
Imperium:
15
sağlam br internet bulursak olsun kuralım da bulamazsak nedeceğuk.. 0.66 mpbs uploadım 8 mpbs bağlantı hızımla artık ne kadar oynayabilirsek ben kurayım :D herhalde 1 turu yarım saatte herkes düştükten sonra atabiliriz..
•
Imperium:
139
İlk oyun günü Justicar kurmuştu CK2 etkinlikleri de kuruyor o kurabilir.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Bölümün yetkilisi olarak hostluğu devralıyorum. Duman’ın hostluğu bırakma sebebini de haklı bulduğumdan oturumlarda tur şartı koyacağaız. Oyunun ilk evreleri hızlı hızlı geç geç yaparak sürerken ileride savaşlardan ve büyük uygarlıklardan dolayı uzayabiliyor. İstediğin rakam oyunun 3 günde bitmesi şeklinde. İlk gün en az 100 ikinci gün en az 80 üçüncü gün de kalanının oynanması şeklinde olacak. Haftada bir gün oynadığımız için 3 saatle sınırlı kalmamamız gerek. Belirtilen minimum tur oynandıktan sonra ilk çıkanla birlikte oturum sona erecektir. İlerideki turlarda çok yavaşlama olursa bunu da göz önüne alırız. Saygılarımla.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
Imperium:
15
dumanın bırakma sebebini anlayamadım ki ?
•
Imperium:
15
elbette ona katılıyorum fakat akşam saat 1 30 idi.. ben devam ederdim tatil nasılsa sıkıntı değil de.. oynayan herkes aynı şartlara sahip olmayabiliyor..
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Ya bu millet pazar günü ertesi gün işi gücü olmasına rağmen 2ye kadar eu4 oynayabiliyor. Bizim mpmiz cuma gün ve ertesi gün çoğu öğlene kadar yatacak bu ekibin 1.30 da çıkmasını gerektiren çok birşey olmasa gerek. Kaldı ki vaktinde başlayan bir mpnin de o saatleri çok geçeceğini sanmıyorum. Yine de sorun olursa 4 güne çıkarırız ama mümkün olduğunca 3 günde bitirme taraftarıyım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,264
Imperium:
47
Yeni başlandığında ben de katılmak isterim.
•