İleti Sayısı: 733
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
4 tane silah fabrikamiz vardi artik odun yetismiyodu gemi yapmaya:) oyun sonu savaslarda biraz gemi kaybettik ondan dustu puanimiz iki kisiyle savastaydik digeri de savasla tehdit etti donanmayi savunmaya cektik bölündük. Chat odasindan ciktik aranizda konuşup bunlara dalalim mi dediniz:) sarinin yeni dunyadaki adalarimiza saldirmasina sebep veremedik bir suru bos yer varken
•
İleti Sayısı: 1,531
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
11-01-2021, 23:27
(Son Düzenleme: 11-01-2021, 23:36, Düzenleyen: yafeshan.)
Benim tek hedefim vardi savas acarken, sezarin savasindan bagimsiz bir durum. Yeni dunyadaki en cok ise yarar 3 adadan ikisini siz almissiniz, biraz ortami esitlemek istedim aslinda. Hedefi aldiktan hemen sonra baris istedim kabul gormeyince digerini de aldim. Durumu dengelemek istemenin neresi zorbalik olsun. Hem sezarla savasinizdan sanirim birsey kaybetmediniz. Sezarin cok ciddi bir kritik kaynak sikintisi vardi en yakin cozum sizin yakindaki adaymis. Ortak savas icin herhangi bir muhabbet donmedi.
Bundan sonra bizim icin ticaret yollarinin guvenligi oncelik olacak.
•
İleti Sayısı: 105
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
biraz geç oldu ama katılmak isterim
Aşağıdaki 1 üye raskol nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye raskol nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 1,531
Imperium:
16
Sadece 2 gun oynadik, katilimin artmasi guzel olur.
•
İleti Sayısı: 733
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Sen anakin misin guce dengeyi getiriyorsun:)) gelip adalarimizi aldiniz bunu unutmucaz
İleti Sayısı: 154
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
haftada bir gün az geliyor :( neler yaptığımı unutuyorum ama yapacak birşey yok.
•
İleti Sayısı: 154
Imperium:
0
bana uygun
cmts uygun olanlar altına like atsın sezarın mesajın bilelim :)
İleti Sayısı: 5,370
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
Finaller beklediğimden zorlu çıktı bu hafta katılamayacağım diğer iki arkadaş oynarlar diye düşünüyorum
俺たち 自由 に なれる の か ?
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 1,650
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
45
18-19-20'sinde 3 dersimin finali var. Bir önceki oturuma da 11-12-13'ünde 3 dersimin finali olduğu için katılamamıştım. Şimdiden 2 ders bütünlemeye kaldı. Ders çalışıyor olacağımdan gelemeyeceğim. Oturumu bozmak istemem ancak malum.
Aşağıdaki 1 üye Craetus nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Craetus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 2,481
Imperium:
47
Sikinti yok. Sinavlarinizda basarilar gencler. Buraya gelmeyecek olusunuzu bildirmeniz yeterli.
•
İleti Sayısı: 91
Imperium:
2
Dün de belirttiğim gibi bugün katılamayacağım. Ayrıca seneye sınava gireceğim için ders işleri sıklaşmaya başladı haftada ancak 1 gün katılabileceğim hafta sonu olması kaydıyla. Kusura bakmayın.
Aşağıdaki 1 üye Fe_oxay nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Fe_oxay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar