Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
Bundan sonra eklemeyeceğiz deseler sizin dediğiniz olabilirdi, ama düzeltip seneye eğleyeceğiz demişler. Kadın futbolu meselesinde de olmaması saçmaydı, bir özelliği çıkarıp başkasının eklenmediği aşikâr. FC serisinde ise asıl oyuncu kitlesi FUT oynadığı için, orada da kadın kartı güçlüyse kullanılıyor, değilse kullanılmıyor. Eskisi gibi PS kafeye gidip 2-3 maç atalım kitlesinin EA açısından herhangi bir önem teşkil ettiğini düşünmüyorum.
WhaW8Am.gif
Ara
''Next year, we will also aim to have a free update sometime in the first quarter of the year (probably towards the end), which we’re stuffing with improvements, fixes, and quality-of-life features. We are, for example, looking into improving the Warfare AI in multiple ways (work on this is ongoing: we’ll see what the extent of the changes will be, so far they’re promising)! We’re also looking into improving interfaces like the Court Positions, and bringing over and improving the automated warfare feature that the console version of the game has - among many other things.''

Yukardaki açıklama paradox resmi forumu CK3 bölümünden son (161.) geliştirici günlüğünden alıntıdır. Yani 2025 mart ayında bir büyük güncelleme olacağını söylüyorlar ama daha çok düzeltmeler iyileştirmelere odaklı bir yama yolda. Bu çeviri işini geciktirir mi geciktirmez mi bilemem ama 2025 de 4. bölüm dedikleri devasa bir içerik çalışmlarının tam gaz devam ettiğini mart güncellemesinden sonra tahmini olarak haziran ayında hem yeni içerik hem de 4. bölümün ilk paketi yayınlanacaktır. Bak işte bu güncelleme ile şimdiki gibi bir bekleme süresi olacaktır çeviride çünkü içerik çok geniş olacaktır.
[+] 2 üye luckxor nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bilgilendirme için teşekkürler, o zaman bu durumdan anlaşılan Türkçe yama ne önümüzdeki günlerde nede 1-2 ay içinde çıkacak. Türkçe yama en erken yaz başı falan çıkar gibi, çıkacaksa eğer...
Ara
(20-01-2025, 06:25)Paladin :
(19-01-2025, 21:58)gokturkbey86 :
(19-01-2025, 18:56)casaryus96 : Baba tamam zaman veremiyorsunuz, gonullu bir proje eyvallah da 4 ay oldu be. Diyin ki en fazla 1 ay var. Tahmini bi zaman soyleyin be.
2 ay. mart

Mart'ta yeni bir güncelleme gelmeyecek miydi?
o güncelleme basit. 2 günlük iş. bu büyük güncelleme.
Ara
2025'in ilk ayı geçti ve hala yeni yamayı bekliyorum. İngilizcem o kadarına da yetmiyor malesef. Güncel yama 1.14.2.2 ken yama 1.12de kaldı yeni yama ne zaman çıkar ya da çıkıp da kaçırdıysam birileri yardımcı olur mu?
Ara
(24-01-2025, 00:45)Atwer : 2025'in ilk ayı geçti ve hala yeni yamayı bekliyorum. İngilizcem o kadarına da yetmiyor malesef. Güncel yama 1.14.2.2 ken yama 1.12de kaldı yeni yama ne zaman çıkar ya da çıkıp da kaçırdıysam birileri yardımcı olur mu?
Kulübe hoş geldin dostum. Aylardır burda çadır kurduk, yeni yamayı bekliyoruz ama maalesef yaprak kıpırdamıyor... Kaçırdığın bir şey yok, yeni yama henüz çıkmadı. Daha da çıkacak gibi durmuyor.
Ara
Elbet bir gün...
Ara
Roads to Power çıkalı tam dört ay oldu.

Ara
Arkadaşlar mesele üzüm yemek bi bağcı dövmek mi kim yapabiliyorsa yapsın ama en azından bir bilgilendirme yapılsa keşke. Yani tarih aralığı değil en azından 1000 cümle mi 10000 cümle mi kaldı. Varsa yapabileceğimiz bir şey yapalım bizde. Kalan cümleleri bölüşelim çevirttiririm ben birine kimi kendi çevirir ekip kontrol eder onaylarsa daha hızlı çıkmış olur.

Eski hesabımı bulamadım yeni açmış ileti sayısı 2 diye linçlenmem umarım moda oldu
Ara
Crusader Kings III Türkçe Yama için 1.14 (%100) güncellemesini bu hafta paylaşmayı umuyoruz. Bu güncelleme çevirinin mevcut sürümü üzerinde kapsamlı hata giderimlerini, 1.13 güncellemesinde yapılan tüm değişiklikleri, Road to Power eklentisini ve oyunun mevcut 1.14 sürümünde aldığı tüm değişiklikleri içerecek. Bu hafta çıkartmayı planladığımız güncelleme Wandering Nobles eklentisinin tamamını içermeyecek. Çeviri sürecinin normalden fazla uzaması ve Wandering Nobles eklentisinin içerik itibariyle küçük fakat çevrilmesi zaman alan event ağırlıklı bir eklenti olması sebebiyle bu şekilde bir karar verdik. 1.14 sürümünün çıkışıyla birlikte bir yandan hata giderimlerine, bir yandan da Wandering Nobles'ın çevirisine devam edecek ve güncelleme halinde bu içeriğin de çevirisini paylaşacağız.
[+] 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
1.14 güncellemesi bu akşam çıkıyor, bu güncellemeyle birlikte:
  • Çeviri bölümleri amacına daha uygun hizmet edeceği, düzenli bir kullanıma geçiyor:
  • Oyuncuları çeviriden raporlar yapmaya teşvik etmek için her ana sürüm (1.14, 1.15 gibi) çıkışında ilgili sürüme dair Rapor konusu açacağız. 
  • Üyeler karşılaştıkları hataları bu konularda görsellerle paylaşacaklar. Rapor gereksinimlerini karşılamayan iletiler kaldırılacak.
  • Ana konuların içeriğinde (özellikle İndirme Konusunda) yenilemelerde bulunacağız.
  • Çeviriye dair sorular ilgili sürüm konularında ve ana konularda yer alacak.
  • Modun çalıştırılamamasına dair konular, çeviri ile alakaları olmadığı için tıpkı herhangi bir modda yaşanan bir problem konusu gibi CK3 ana bölümünde açılacaklar.
Güncelleme daha önce belirtildiği üzere 1.13 ve 1.14 güncellemelerini ve Roads to Power eklentisini içerecek. Wandering Nobles'ın yarısından fazlası çevrildi, kalanını 1.14 sürümüne hata giderimi içeren ara güncellemelerle tamamlayacağız.
[+] 21 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Bu adamlar kral degildir de nedir? Elinize, emeginize, yureginize saglik. Para verip dogru duzgun hizmet alamadigimiz bir ortamda tamamen gonulluluk esasina dayanarak boyle bir is yaptiginiz icin onunuzde saygiyla egiliyorum. Turkiye'nin en buyuk strateji platformunun ceviri ekibine gonulden sükranlarimi sunuyorum.
Ara
Arkadaşlar gözünüz aydın. Adamlar söz verdi ve yaptı. Teşekkür edecek misiniz? Ben kendi adıma teşekkür ediyorum.
humanitas una debet esse; aliter evanescet.
Ara
Elinize emeğinize sağlık pazartesi sendromu da neymiş geçer hemen teşekkürler
Ara
Elinize emeğinize sağlık, oynadığım süre boyunca karşılaşacağım hataları seve seve forumda paylaşacağım. Sevgiler...
Ara
Elinize emeğinize sağlık. Umarım bir şekilde katkı sağlama imkanı bulurum.
Ara
akşam olmaz şimdi. :)
Ara
Elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler :pray:
Ara
Elinize sağlık heyecanla bekliyoruz.
Ara
ellerinize sağlık. çeviri ekibi için bi çay kahve hesabı var mı ? 1-2 marka falan atalım
Ara

Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.