(04-08-2016, 06:48)Leon : Lehlerin oyundan düşmesi tamamen Rusya ,Osmanlıya birazcık ise İsveçe yaradı.Buna rağmen oraya Redtay oyuncu arayışı yapmadı.Sıkıntı da bu zaten.
Lehlere oyuncu aradım, hatta oyuncu bulduk bile. Ancak 2. oyuncuda durmadan oyundan düştüğünden ülkesine yaptığım saldırılar çok zayıf hale düşürdü. Çok zayıf durumda olması rağmen 2-3 oyuncuya Lehistan'a geçmesini söylemiştim. Hatırlayan hatırlar.
(04-08-2016, 10:05)Furkovic : Oyunun Hostu benim ama oyunun kurucusu ve yöneten kişi Redtay sıkıntı benle ilgili değil redtay bana bir şey yazmayınca devam ettim yaklaşık 1 yıl sonra yazdı.
Duman düşer düşmez shift+tab basıp Duman'ın durumunu kontrol ettim o sırada herhangi birinizin bunu fırsata çevirmeye çalışacağı aklıma gelmedi. Duman'ın online olduğunu gördükten sonra oyuna geri döndüm ve Avusturya çoktan barışı yapmıştı. Demek istediğim Avusturya barışı yaklaşık 1 yıl sonra değil en fazla 1-2 ay sonra yaptı. Daha sonra zaten Duman'a oyunu bitirip yarın rehost save'inden devam edelim mi diye sorduğumda hayır cevabını verdi.
(04-08-2016, 10:21)Duman : 2. Rusya'nın onla müttefikliği bozup rakibiyle müttefik olacağını bildiği ülkenin AI'ını rakibiyle olan savaşa çağırması ne kadar etik?
Nogrod geçici oyuncuydu ve ayrıca seninle müttefik olacağını düşünmemiştim bile. Oyuna girer girmez "Orduları Moskova'da birleştirelim" deyince sen bende şakasına konuştuğunuzu düşündüm normal olarak.
Yapılacaklara gelirsek bu oyunun devam edip etmeyeceği size bağlı. Eğer devam etmesin derseniz ve isteyeniniz olursa ki sanmıyorum isteyen olacağını, ben yine gm olurum ve "düzgün" birini host olarak almaya çalışırım. Eğer benim gm olmamı isterseniz, cezalar şöyle olacak ;
Furkovic - Sıradaki oyunda Avrupa'dan gp alamayacak.
lithium26 - Sıradaki oyunda Avrupa'dan gp alamayacak.
Barbarossa - Sıradaki oyunda Avrupa'dan gp alamayacak.
Ceyo_09 - Sıradaki oyunda Avrupa'dan gp alamayacak.
Big Bad Man - Sıradaki oyuna katılamayacak.
IsaraGunther - Sıradaki oyuna katılamayacak.