İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Etiyopya oyunları çok keyifli oluyor.Başlangıç hükümdarı çok sağlam.Eğer soy bozulmazsa da çok sağlam hükümdarlar geliyor..Kısa sürede külwa altınlarına ulaştığınız vakit osmanlıya kafa tutar hale geliyor, soluğu istanbulda alıyorsunuz..Ben başlangıç yaptığımda müslümanlığa geçmiştim,Çevre hep sünni olduğu için.Kolaylık olması adına.Ama copticlikte kalmak da dof avantajı kazanmak mümkün. Coptic olarak kalınırsa religious idea şart ama..Yoksa sünni yerleri coptice çevirmek çok büyük sıkıntı..
•
İleti Sayısı: 313
Imperium:
2
Adamın müttefiki yoktu bir anda nasıl müttefiki oldu ki ?
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Savaş açtıktan sonra müttefik olabiliyorlar.
•
İleti Sayısı: 313
Imperium:
2
Totoşlar, peki avusturya neden alliance bozup onunla oluyor onda ne buluyor asdasda
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
6K aldığımı bilirim. Hem de MP'de.
Aşağıdaki 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• banaith
İleti Sayısı: 1,419
Imperium:
25
1316 büyük bir rakam değil yerliler için :D
Aşağıdaki 1 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• banaith
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Hiçbir şey belli olmuyor kardeş.
•
Imperium:
139
Wow dedim yalnız harita moduna.
•
Imperium:
139
1. Separatism seviyesinin 0 lanması gerekiyor, bunu Viyana'daki isyan riskine bakarak görebilirsin.
2. Elektörlerle ilişkinin yüksek olması gerekiyor, ancak eğer din savaşlarına katılmazsan elektörlerden oy toplama olasılığın yükselir.
3. HRE içerisindeysen elektör olmadıkça düklükten yukarı çıkamazsın.
•
İleti Sayısı: 235
Imperium:
0
Elektörlerde çıkamıyor diye biliyordum Bohemia tamamen özel bir durum diye...
•
Imperium:
139
Hayır elektörler çıkabiliyor. (Bizim custom MP de Carpathia elektör olması sayesinde Kingdom olabilmişti mesela)
•