İleti Sayısı: 244
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
mingin gucunu herkes hafife alıyor heralde :) akmasada damlayan manpower fakat inanılmaz hat safada paralı asker barındıran ming bence avrupada ve asyada belirleyici rol oynar gibime geliyor :) bu arada beyler bugun ben gelemeyebilirim onu soylemek icin yazayım dedim yetismeye calıscam ama soz vermeyim. benim gorusum ertelemeyin devam edin kalan diger senelerde dahil olup tekrar devam edip 1821 i goruruz insaallah.
•
İleti Sayısı: 115
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
İsim uzun sürdü ve final haftasindayim, muhtemelen gec yetissem bile gelemeyecegim.
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Bugün oyun yok yarına ertelendi. :)
Yarın saat 20:30 da kuruyoruz arkadaşlar. Belki birazda geceye uzayabilir ama kesin olarak yarın bitiriyoruz.
•
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
Bugün kendi şahsi işim vardı oyunu bitireceğiz diye yarına atmıştım o da elimde patladı :D.Cuma ve cumartesi de şehir dışında olacağım için katılmam imkansız gözüküyor.Yarın yine şartları zorlarım yetişemezsem bitirirsiniz.
•
Imperium:
0
24'unun sonrasina ertelesek? Kesin bitireceğiz oyunu orası kesinde, finaller var benim :)
•
İleti Sayısı: 222
Imperium:
3
Hindistan askeri bayağı kötü durumda. Tabii diğer ülkelerin askeri durumlarını bilmiyorum ama Ming Hindistan'ı işgal ederken Hindistan'da büyük isyanlar çıkarsa iş sakat koca devler pat diye havaya uçabilir.
•
Imperium:
0
20-01-2017, 00:22
(Son Düzenleme: 20-01-2017, 00:23, Düzenleyen: sisisi.)
Ben finallere çalışıyorum, kusura bakmayın.
Steame bile giremiyorum yani :D
•
Imperium:
47
Akdenizi İspanyol gölü yapıcaktık internetimiz izin vermedi. :'(
Neyse düşmeden önce Largest Army ve Most İncome bendeydi tek tesellimiz bu olsun. :D
Kalanlardan kim kazanıcak bilmiyorum ama bence bu oyunda gönüllerin birincisi bu zamana kadar devam edebilmiş Perslerdir. Kendilerini cidden kutlarım. :)
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Hz.Yapayzeka ne kadar da akıllıca hamleler yapmış.
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Songhai'ye Avrupa fatihi dedik o gidip Hindistan'ı fethetmeye çalışmış, yakışmadı.
•
İleti Sayısı: 2,844
Imperium:
15
bu arada katılan ve bu etkinliğin oluşmasında ve bitmesinde emeği geçen herkese teşekkürler. bir sonraki etkinlikte görüşürüz inşallah..
•
Imperium:
47
1821 görüldü. Tebrikler jax. Kesinlikle birinciliği hakettin.
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• jax61