Bu oyunun ek paketlerini hakikaten alan var mı?
@perverende

Paradox'u Rockstar Games gibi devasa firmalar ile mukayese ediyorsan dediğin doğru, DLC politikası gütmeden de astronomik satış rakamlarıyla Rockstar Games gibi firmalar 4-5 yıl oyun çıkarmadan yeni projelerine odaklanabilirler, ya da EA gibi her yıl aynı oyunu makyajlayıp ismindeki sayıyı değiştirip satabilirler, sonunda küçük oldukları için batarlar ona şimdi değineceğim.

Paradox oyunları ne astronomik satış rakamlarına sahip, ne de her yıl yenileyip çıkartacakları oyunu alacak bir konsol kitlesi var, Paradox projelerinin arasındaki süreç içerisinde gelir bulmak zorunda olan bir kar amaçlı şirket, sürekli üstünde durduğu 4 oyunu var, bu 4 oyuna destek bekleyip aynı zamanda yeni oyunlar da çıkarabilmelerini istiyorsanız Paradox'un böyle bir DLC politikasına da ihtiyaçları olduğunu anlamanız gerekiyor.

Ha ben demiyorumki Golden Century'yi alalım, bu firmaya destek çıkalım, ben şahsım adına Golden Century'yi almadım, ancak CK 2 ve Stellaris'e gelen DLClerin içerikleri hoşuma gitti ve aldım, olayın aslı bu yani, kimse zorla DLC aldırtmıyor insanlara, Golden Century'de bulunan herhangi bir mekaniğin de halihazırda ana oyunu olumsuz etkileyecek bir etkisi olduğunu düşünmüyorum, paranızı nasıl harcayacağınız sizin kararınız, Golden Century ve türevi DLCleri eleştirmek ise en doğal hakkınız, ben de hem burada, hem reddit'de, hem de Paradox'un forumunda bolca eleştiriyorum, ancak DLClerin topluca kaldırılmasını ve bedava içerik üzerinden oyunlarınıza destek sunulmasını bekliyorsanız daha çok beklersiniz, anlatmaya çalıştığım şey budur.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Bu oyunun ek paketlerini hakikaten alan var mı? - Yazar: Awake - 12-12-2018, 18:29

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.