16-03-2019, 04:09
(15-03-2019, 22:33)Böri Şad :Oyunu uzun süredir oynamadıgım icin fas derken karıstırmısım. Ama sonucta berberi devletlere, hint devletlerine bile muazzam askeri bonuslar verildi. Oyunda zaten bir tane quality idea alınca ve düzenli olarak savaşırsan army tradition kolay kolay 90 bandının altına inmiyor. Developerlar da prusyanın sabit 100 traditionu olmasını istemiş olmalılar ki bu özelligi eklemisler zaten. Bu oyunun bir hatası vs. degil zaten olması istenen sey. Ben böyle düşünüyorum.(14-03-2019, 21:41)Carpathia : yapmayın arkadaşlar prusya'ya neden nerf gelsin? fas a bile artık moral disiplin bonusu verdiler. prusya tabi ki dünyanın en disiplinli ve en gelenekli ordusuna sahip olmalıdır. bence bu hali gayet iyi. zaten prusyanın manpower-force limit gibi handikapları var bırakın ordusu saglam kalsın.
Katılmıyorum. Moral, disiplin ve Prusya monarşisi kalsın ama Ordu geleneği 0.5 ve -%1 ordu geleneği düşüşü kesinlikle kaldırılmalı. defensive ve quality idea alınca 100 ordu geleneği sürekli sabitleniyor Prusyada. Bu aşırı bir lüks. 100 ordu geleneği artı %25 moral bonusu demek. Fasta moral ve disiplin bonusu olduğunu düşünmüyorum. Bence sen iyi bak ona :) sadece Endülüs kurunca %15 moral kazanıyorsun. onun dışında tunusta paralı askerlerin %5 disiplini var.