(01-02-2016, 16:14)Yabgu Khan : Tartışmanın daha fazla uzamasına gerek yok. Dediklerinizle beni ikna edemediniz bende sizi ikna edemedim dolayısıyla böyle kalsın. Yoksa boşu boşuna klavye yormaya gerek yok. Ben evrimin bilimsel olarak yeterli olduğunu kabul etmiyorum edenlerinde düşüncesine saygı duyarım herkes istediğine inanmakta özgür. Benim düşüncem belli evrimi, Tanrı'nın ve dinlerin varlığını ortadan kaldıracak bir unsur olarak görülmemesi, din ve evrimin birbirine zıt kutup olarak görülmemesi taraftarıyım. Teşekkürler yorumlarınız için kimse üşenmeden bildiklerini, düşündüklerini aktarmaya çalıştı. Daha fazla yorum yazmayacağım iyi forumlar.
Pekala sen bilirsin konuya katkın için teşekkürler. Malesef yaratılışçılık adına argüman sunan başka birisi olmadığından zaten konu çıkmazda kalacak gibi ancak eğer dogmalarını yıkıp düşüncelerini gözden geçirmek isteyen birisi yazılanları okursa onun bile bir etkisinin olabileceği görüşündeyim. Evrimin din ile ilişkisine özellikle girmek istemedim, tabii ona da girilebilirdi ancak yerinin bu konu olduğunu düşünmüyorum bir gün başka bir konuda belki.