08-07-2020, 17:45
Yukarıda @Gurt'un da bahsettiği gibi iki maç attık. İlk maç Gurt Nagarythe'i aldı, ben de Kertenkeleadamlar'ı aldım. Savaşın ilk yarısında Gurt'un kanattan gelen süvari hücumunu durdurmak için karşılarına çıkınca ordumun yarısı delirip emirleri dinlememeye başladı. Ordumu süvarilerinin peşinden kendi yanına çekti ve ok ile dövmeye başladı. "Battı balık yan gider" diyerek kalan kuvvetlerle merkeze saldırdık ve eş zamanlı olarak diğer kanattan süvariler ile arkaya sızdık. Gurt fark ettiğinde çok geçti. Çok büyük kayıplar vermemize rağmen kıl payı kazanabildim.
İkinci maç Gurt Canavaradamlar oldu ben Cüceler ile oynadım. Bu sefer savunan taraf bendim. En geride savunma düzeni aldım. Topçularımız ile üzerimize gelen bir grubu daha savaşma imkanı bulamadan yok ettik. Gurt da kenarlardaki ormanlardan istifade ederek süvarilerini saklayarak kanatlara getirmiş. Esas hat ordusu ile ön saflarda çok kıyasıya savaşırken kanatlardan Minatorlar ve her çeşit canavarın üstümüze çökmesi ile umudumu kaybetmiştim. Ormandan dolaşan süvarileri ile de tam arkamızdan binince komple paket olmuştuk. Ancak çevik cüceler helikopter desteği ile pes etmedi ve benim için mucizevi bir şekilde zafer aldık.
İki maçta da çok eğlendim, maçlar için teşekkür ederim Gurt.
İkinci maç Gurt Canavaradamlar oldu ben Cüceler ile oynadım. Bu sefer savunan taraf bendim. En geride savunma düzeni aldım. Topçularımız ile üzerimize gelen bir grubu daha savaşma imkanı bulamadan yok ettik. Gurt da kenarlardaki ormanlardan istifade ederek süvarilerini saklayarak kanatlara getirmiş. Esas hat ordusu ile ön saflarda çok kıyasıya savaşırken kanatlardan Minatorlar ve her çeşit canavarın üstümüze çökmesi ile umudumu kaybetmiştim. Ormandan dolaşan süvarileri ile de tam arkamızdan binince komple paket olmuştuk. Ancak çevik cüceler helikopter desteği ile pes etmedi ve benim için mucizevi bir şekilde zafer aldık.
İki maçta da çok eğlendim, maçlar için teşekkür ederim Gurt.