sorun burda başlıyor işte .. bilim varsayımıyla hareket eder isek tamamen TEORİ olarak ortaya atılmış olan evrim , bugün geldiğimiz noktada tamamen ispat çabasına dönüşmüş ve bu dönüşümle beraber ateistlerin izah aracına dönüşmüş durumdadır. bununla beraber inanan kimselerin de bunu reddetmesi kaçınılmaz bir durumdur. zira tamamne evrenin tesadüfen oluştuğunu , milyarlarca ihtimalin bir araya gelip kusursuza yakın bir sistemin oluştuğunu ispat çabasnının da pek bilimsel olmadığını düşünüyorum.zaten bunun tesadüfi bir ihtimalle de olsa gerçekleştiğini söylemek de direk olarak bunun tanrı diye izah ettiğimiz ilahi gücün varlıgını direk inkar olduğu için ateistlerin buna sarılması, inananların ise reddetmesi çok normal.
ha tartıştığımız konu eğer insanın ve diğer canlıların yaşadığı ortama zamanla ayak uydurması ise , bunun varlıgına ben de inanıyrum. ama her canlının ise aynı kökenden milyarlarca tür canlıya ayrılıp evrildiğine inanmak ne mantıklı geliyor ne de bilimsel..
ha tartıştığımız konu eğer insanın ve diğer canlıların yaşadığı ortama zamanla ayak uydurması ise , bunun varlıgına ben de inanıyrum. ama her canlının ise aynı kökenden milyarlarca tür canlıya ayrılıp evrildiğine inanmak ne mantıklı geliyor ne de bilimsel..