(01-02-2017, 21:14)Xepluper : Eleştiri yapmanın yasak olduğunu sanmıyorum, senin düşüncelerin "benim için" bile tahrik edici ve provokatif.
Hocam kusura bakmayin da zaten siz surekli alttan aldiginiz icin bu hale geldik. 40 bin tane solcunun mechul cinayet adi altinda katledildigi ve yuzde 43 oy alan Chp'nin kapatilarak yerine islamci partilerin getirildigi 1980 darbesi hakkinda en ufak bir hesap sorma bile yapmadiniz tenezzul etmediniz. Suan islamci kanallar sabahtan aksama kadar 1980 darbesindeki turban yasaginin ekmegini yiyor sabah aksam turban ajitasyonu yaparak. Hicbiriniz cikip ya ne oluyor 1980 darbesinde 40 bin solciu katledildi, sokakta millete sagci misin solcu musun diiye sorulup solcu ditenlerin kafasina sıkıldı siz nasil olur da bizim katledildigimiz 1980 darbesi uzerinden turban ajitasyonu yapip bir de sanki 1980 darbesini bizim yaptigimizi tv'lerde soyleyebilirsiniz diye sormadiniz.
Benim amcalarimi sirf Yugoslavya'dan geldikleri icin bunlar kesin solcudur diyerek hapse attilar 1980 darbesinde ama kimse bunun hesabini sormuyor. Tum gun islamci kanallarda darbede turban yasaklandi cok zulum gorduk reklamlari var. Benim komsumun kahvesine bomba atildi sirf solcu oldugu icin kimin umrunda bu magdurluk arayanlar neden bunlarin reklamini tv'lerde yapmiyor?