hmm anladım evrim teorisini çürütütseler evrim bir kanun oluyor ne kadar ilginç şey varsa sizden çıkıyor yaratılışı kabul ederseniz 1 dine mensup olmak zorunda olacaksınz değil mi namaz oruç bunlar zor şeyler uyduralım bir tane şey onun da adı evrim ne güzel yakın zamanda gerçekleri görüp hakikate ulaşmanız temennisi ile
Kime üzülüp kime üzülmeyeceğimi size sormayacağım değil mi :) işte o kadar acizsiniz ki gözünüze ne sokup sokmadığımı bile anlamıyorsunuz belki de gözleriniz bozulmuştur bi baktırın derim bir doğru yolda olanlara acımanıza gerek yok bu arada :)
(03-02-2017, 03:01)SatanistKesenKedi : Üzülmene gerek yok ben de sizin gibi inanmışlara acıyorum ki gözüme ne sokmuşunda üzülüyorsun anlamyorum. Bana cevap yazana kadar senin iletilerine bile bakmıyordum:P.
Kime üzülüp kime üzülmeyeceğimi size sormayacağım değil mi :) işte o kadar acizsiniz ki gözünüze ne sokup sokmadığımı bile anlamıyorsunuz belki de gözleriniz bozulmuştur bi baktırın derim bir doğru yolda olanlara acımanıza gerek yok bu arada :)