08-02-2017, 12:54
Öncelikle ilk defa bu konuda bir tartışmaya girmediğim için sorduğum ve belirli bir kesim tarafından sürekli sorulan bir kaç soruyu sordum . Bu sizin beni belirli bir kalıba sokabileceğiniz anlamına gelmiyor . Ya da ben inanıyorum , inanmıyorum diye bir şey demedim siz beni böyle kalıplara koyarak bir yere varamazsınız . Açık bir beyanda bulunmadım bilimin düşmanı değilim bu yüzden ne benim kültürel değerlerimi ne de inandığım şeyleri bilemezsiniz onlar bende kalsın yaptığınız hiç hoş bir şey değil ayrıca bunu da belirteyim . Madem bilgisiz diyorsunuz madem yazdıklarım yanlış diyorsunuz madem daha iyisini biliyorsunuz kaynaklarda mı yanlış ? Herhangi bir şüpheye mahal vermemek için kaynak belirttim kaynakların geçersizliğini kanıtlayın o zaman lütfen . Benim amacım düşünceye saldırmak veya çürütmek değil bu konuyu anlamıyorsunuz. Zannediyorum ki hiç birimiz atomu parçalayamayız . Yani ortaya orjinal bir argüman çıkarmak için senelerimizi araştırmalara verip deneysel kanıtlarımızla karşı karşı gelmeliyiz ki bu da olabilecek bir durum değil bende bilim insanı değilim sizde değilsiniz . Yazılıp çizilenler üstünden konuşuyoruz . Evet şunu da anlayabiliyorum bilimde ki kavramlar değişebilir ortadan kalkabilir belki seneler sonra teori herkesce kabul edilen veya edilmeyen bir teori olarak kalacak . Fakat bu süreçte kendi öznel yargılarınızı ve ön yargılarınız ile insanları belirli kalıplara koymayın bilmeden .