Günlük: HoI4 - Patent Üretimi ve Harita Değişiklikleri
*Sırf hava, zemin yapısı, politik haritayı aynı anda göstermek için Civilization haritası gibi yapmışlar. Bu sevdadan vazgeçip ayırsınlar şunları.

*Afrikada geçilmez bölge olayı mantıklı ama yapma sebebi bana saçma geldi. YZ düzeltemedik artık afrika yasak beyler demişler :roll:

*Diğer geçişe yasak bölgeler mantıklı olmuş ama daha da detaylandırılmalı bence. Himalayalardan 40 ağır tank tümeni geçirebiliyoruz. Böyle bir şey olabilir mi ya :joy:

*Teknoloji kiralama olayı HoI3'te vardı zaten. Aktarmaları iyi olmuş. Benim teknolojiyle ilgili asıl sorunum sıradan bir ülkenin ürettiği tankla Tiger tanklar arasında pek fark olmaması. Burda bir çeşitlilik yaratacak durum olsa daha iyi olur bence. Askeri puanla modifiye edebiliyoruz diye mi yapmıyorlar bilmiyorum.

*Ayrıca tümenleri düzenlemek için askeri puan gereksinimini kaldırsınlar. Oyunda en gıcık olduğum konulardan biri. Sırf bu yüzden ironman oynamıyorum
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: HoI4 - Patent Üretimi ve Harita Değişiklikleri - Yazar: yakutkartal - 19-04-2017, 23:58

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.