[MP] Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017
Birbirini tanıyan arkadaşlar arasında illaki hemen sıcak çatışma olmayacaktır. Kimse bunu inkar etmesin lütfen. Böyle yakın arkadaşların içinde bulunduğu bir oyun oynayacaksak da takımlı olmasını tercih ederim.

Oyun başında aes in olduğ taraflar baya karşıktı. Bana en yakın olan Yafeshan da o tarafa yöneldi. Dolayısıyla kimse bana saldırmamış oldu. Acemi olduğum için de saldırmamış olabilirler :D Her neyse biraz güçlenince koyumavi vardı persler. Onları yıkıp kuzeye yürüyordum. Yafeshan mesaj attı steamden. 3 kişi aes e daldılar. Ben kırmızıya dalıyorum sen de açık maviye dal istersen diye. Ben de kırmızıya ben dalayım onunla sınırım yok dedim ama böyle yapalım dedi. Ben de turuncunun içinden geçip açık maviye saldırdım. Sonra zaten kırmızı da yıkıldı açık mavi yafes ve ben kaldık. Yafesin puan olmuş 40bin benim ki 18 bin. Adama ne kadar saldırsam da alamayacağım kesin haritanın çoğunu kaplamış zaten. Ben de çekildim. zafer yafeshanın oldu. Tebrik ederim.

Ama bir dahaki sefere dengeli bir şekilde takımlar kurulup takımlı olursa daha hoş olur. Herkes tek olduğunda da illaki takımlaşma oluyor. Çünkü yapmak zorundasınız. Bir iki oyuncu çok iyi ise ve kendisine en yakın rakibi erken çağlarda yok ederse diğerleri istese de ona yetişemez. E haliyle bir şekilde iyi oyuncuyu önce aradan çıkartmak lazım. Bu yüzden herkesin tek olduğu oyun tipleri hep böyle tartışmalı olur hep takımlaşmalar olur.

Başka bir oyunda görüşmek üzere.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - Yazar: Merco - 06-06-2017, 02:10

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.